自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

文理泳會離譜

各位家長為小朋友安排暑假期間的活動已很煩,
為左比小朋友增強健體,係4月係美孚天僑附近
報左個暑期泳班,文理個名都聽過下,又話係有
經驗嘅鬍鬚叔叔教,諗住唔會太差,但如個家長
跟入場要$25.00,不過都報左名。上星期第一
堂係係閘口等,等左好耐打電話去文理有個女人
接電話冇D禮貌都唔知點做生意...我講佢知未見
人接我地入場,佢叫我地等到等到原來係個哥哥
仔,一個帶七個小朋友,又唔係專池,更係跟理
入去泳池拉。個所謂教練哥哥知我同另一個媽唔
高興同我講其實唔止我地兩位家長嘈,其他家長
都覺得文理泳會有騙人成分,激死.....

所以如想報泳班千其唔好報文理泳會
:-P

禁止訪問

Re: 文理泳會離譜

大宅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

鬍鬚叔叔有冇到?
我女都玩梗!响天水圍訓練池(我哋報名已問咗上堂地方)。係清場時候入去上堂。佢有到架!唔係個個佢教,佢亦有過嚟巡問教練哥哥小朋友進度?我哋家長係一定要入去跟架!响池邊行行企企。佢時間、程序安排唔多掂囉
我女2001年1月8日QE出世  

首頁

尾頁

跳至