夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你們認為對你的另一半, 了解有幾深

我曾經以為自己好了解老公... 但後來同他溝通多了.. 才發覺原來他有好多想法都同我估的不同..........現在要重新評估了解程度.....

你們有無呢個問題?

url=http://www.TickerFactory.com/]

男爵府

Re: 你們認為對你的另一半, 了解有幾深

我都係, 覺得有一種奇妙的感覺
所以可能有時女人都幾主觀架

個老公可能無表面睇起來咁鬼衰架...hehe
(講笑ja...........可能隨時調番轉架..........hahaha)

民房

完來自己, 完全唔了解 囉!
時時眼向好處望 日日心裡有陽光 :-D

大宅

其實我一d都唔了解佢ga~
因為佢好小同我講佢既野既......

大宅

我係老公肚入面
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

複式洋房

呢一刻完全唔知佢唸咩 =0=a
雲師奶 該用戶已被刪除

複式洋房

[quote]
瞳 寫道:
我係老公肚入面

大宅

雲的孩子都在跳舞 寫道:
我成日都同我老公講「我了解佢多過佢了解自己」,佢都認同,因為佢好多時唔開心佢自己都解釋唔到,到我分析番比佢知時佢先至知,可能佢日日太忙啦,根本無時間理一下自己既感受,所以o係呢方面我地相處幾合拍。

我同我老公都係咁, 不過有時諗深一層, 佢會唔會有d野冇同我講呢, 冇理由佢乜野都同我講ka喎???

洋房

好似好了解 ... 又好似吾了解 ...
佢太忙了, 放左大部分時間在工作上, 每日返到屋企差吾多深夜十二點 ... 甚至更夜 ... :cry: :cry: :cry:
等佢食完, 沖埋梁, 已經好夜好夜
嗱嗱淋睡覺, 第二朝又各自返工 ....
無時間溝通, 我覺得 越來越吾知佢 ...

大宅

我自己就好了解佢,連佢都承認,但佢就未必了解我.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

PY媽咪 寫道:
好似好了解 ... 又好似吾了解 ...
佢太忙了, 放左大部分時間在工作上, 每日返到屋企差吾多深夜十二點 ... 甚至更夜 ... :cry: :cry: :cry:
等佢食完, 沖埋梁, 已經好夜好夜
嗱嗱淋睡覺, 第二朝又各自返工 ....
無時間溝通, 我覺得 越來越吾知佢 ...

我和你的情況都幾似, 我都覺得好似好了解...又好似唔了解! 所以我才有用不完的興趣去了解佢囉!

複式洋房

我覺得一時時啦...因為佢有時諗果d野都好奇怪

男爵府

[quote]
瞳 寫道:
我係老公肚入面
雲師奶 該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

superlover_mak 寫道:
其實我一d都唔了解佢ga~
因為佢好小同我講佢既野既......

me too

翡翠宮

越黎越唔了解

首頁

尾頁

跳至