興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問最近有冇BB攝影比賽可參加?

如題,請各位提供一些資料,THANKS!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

別墅

Re: 請問最近有冇BB攝影比賽可參加?

你有無參加荷花的攝影比賽?
爵功成顯教善悌仁心展天聰

大宅

你所指的是否{媽媽寶寶}內的攝影比賽呀?我試過參加,不過次次都落空,反而出面公開攝影比賽就試過拿入圍獎,不過我都係致在參與,如有其他攝影比賽資料,請通知我啦! THANKS!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

別墅

juliet,

If you have other BB攝影比賽 please also tell me. Thx~~

Yannass

爵功成顯教善悌仁心展天聰

複式洋房

Hi Juliet & Yannass,

please also let me know if have photo competition, thanks !!

Issac912

複式洋房

pls let me know ,too.

大宅

我寄過去<媽媽寶寶>&<學前教育>都只係得安慰

複式洋房

小樺媽咪,

請問妳點樣整d相係喥架, 可否教我, 我都想好似妳咁整,

issac912

凱琳的相簿

大宅

issac,

在编辑個人資料樹的簽名都份UPLOAD 你放在網上的相...
DETAIL 你可到"使用意見"的討論區睇,有D TOPIC 有教UPLOAD 簽名相

首頁

尾頁

跳至