潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

第4輪訂birkenstock

星期六前比晒no.同size我~
請check清楚有冇貨~
13號入錢,14號會落order~
今次我地一樣揀2-3日shipping ~(如果40對,每對大約5蚊左右)
大約18日-20日就可以收到貨~
SHIPPING收費可以睇呢個表~
click here

去呢度https://www.german-shoes-online.com/睇下個款同價錢,同埋順便睇下有冇size先~
我而家幫大家訂係收你對個價錢係你對鞋個美金價x8~
仲有...一定係銅鑼灣同西灣河交收!!

[size=large]我係度教大家check size先~
因為太多媽咪唔識~

首先你去揀左個款,之後揀Select Size, Select Width,之後add to cart ,就可以睇到有冇貨~

珍珠宮

Re: 第4輪訂birkenstock

未經我訂過既mammy,一定要比左size+no.我先可以加名~因為試過2次都有人話訂幾對,之後又話唔訂,攪到我好亂~唔好意思ar!!!

PinPin-4對
親親媽咪 - 1對
nine12 - 1對
Diva - 3對
Pollypang - 3對
日本仔mama - 3對
mabelymy - 2對

大宅

PinPin-4對
親親媽咪
nine12 - 1對
Diva -
琳琳豬媽 - 1對

珍珠宮

未經我訂過既mammy,一定要比左size+no.我先可以加名~因為試過2次都有人話訂幾對,之後又話唔訂,攪到我好亂~唔好意思ar!!!

PinPin-4對
親親媽咪 - 2對
nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對
vksophie - 2對

男爵府

2020勳章

Hello PinPin,

May I ask how should I calculate the price ? (exchange rate, any bank handling charges....)

thx

珍珠宮

唔記得講~~~~~
就係美金價x8+shipping費~
apricot 寫道:
Hello PinPin,

May I ask how should I calculate the price ? (exchange rate, any bank handling charges....)

thx

大宅

Hi,
我都想訂, 不過我之前未join 過你地訂, 可唔可以幫我訂埋?
Thanks.

大宅

畀面勳章

PinPin,

我都好想訂一對呀! 不過我從來都未買過這品牌的鞋呀! 而家先開始看個website, 怕選定左size及model之後,今晚都已經full了。 :-(
囡囡媽

珍珠宮

PinPin 寫道:

PinPin - 4對 *040401 40R
親親媽咪 - 2對
nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對

男爵府

畀面勳章 開心吸收勳章

pinpin,
pls check pm la!
thx a lot

大宅

貓狗褓姆

PinPin - 4對 *040401 40R
親親媽咪 - 2對 * 028313 ~ 34 // * 028153 ~ 32
nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對

大宅

我都想訂 洗唔洗未有鞋之前要比o左錢sin ka 可唔可以買完見面sin一次過比ka 因為我之前都有對 我知自己咩野size thz

珍珠宮

PinPin - 4對 *040401 ~ 40R
親親媽咪 - 2對 * 028313 ~ 34 // * 028153 ~ 32
nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對
apricot - 1對 * 454803 ~ 37N
dietcoke - 1對 * 043733 ~ 37N

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

PinPin 寫道:

nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對
梁媽媽 - 1對
梁媽媽

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

想問下, 上網訂同在 shop 買價錢大約差多少 %呢? 
梁媽媽

大宅

梁媽媽 寫道:
想問下, 上網訂同在 shop 買價錢大約差多少 %呢? 
以我訂個對為例;
shop是買$449現訂300
香港有D鋪頭有85折同9折,近兩年買香港無食水o甘深啦!
love

洋房

PinPin

How much for the shipping free? Would you tell me the website so I can chose my favourite. Thank You

別墅

nine12 - 1對
Diva - 3對
琳琳豬媽 - 1對
梁媽媽 - 1對
brenda0505-1對-143923~36N

大宅

我今日成日都上唔到佢個web site嘅???睇唔到款呀!
:-( :-(

大宅

pinpin,
pls check pm, thanks

首頁
12345...11

尾頁

跳至
熱門主題