自由報料

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

今期忽然一週送 Rain post

好大張, 露2點
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

男爵府

Re: 今期忽然一週送 Rain post

不過睇唔倒半邊面~

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

有冇人想要呀, 我誠意送出, 唔收郵費.
多拉A夢對大雄說:人的眼睛生在前面因為人是要向前看的
Don't look back in anger

大宅

係呀!

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

我覺得唔靚, 東方新地送哥張靚d, 不過細張d

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我今朝都有買, 不過食飯時用咗嚟墊檯, 因為冇報紙咁污糟 (Fans 們唔好怪我)
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁

尾頁

跳至