跳至
[2004年或之前] 多謝小倩~~

大宅

多謝小倩~~

小倩;

多謝你, 因為如果唔係你話比我地知haomama.com有夏日冰淇淋bb泳姿大比拼呢個比賽, 我諗我地0410會未必有咁多BB入圍...

THANKS

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 多謝小倩~~

唔使客氣, 我不嬲都係咁熱心為0410服務O架!!

大宅

梗係啦, 你係我地0410嘅主席來架麻! 我阿4哥就趕唔切游水水參加添!

主席幾時又再同我地攪下活動咁呀! bb就快1歲啦!

大宅

係呀...其實小倩佢都有熱心幫我地0410會的...不過可能之前大家有D誤會和不如意究發生左....

希望大家忘記過去.., 大家一齊搞好0410 1歲BB生日PARTY

大宅

小倩,

雖則我趕唔切参加, 但你嘅熱心真係好多靚媽知架....但係,你有冇同kevin仔報名架???如果冇...真係要幫下kevin仔

大宅

carolliu:
我跟你既唸法一樣!! 係呢度的確有唔少心水清既叻靚醒媽咪耶~~ 哈!

話時話,我連截止報名日期係几時都矇查查!哈哈哈~~~
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

河馬媽:

你咁諗就唔O岩啦... 有時D O野唔係為私利O架嘛... 如果我係諗住為出名, 就唔post出O黎, 自己靜雞雞同Kevin仔報名啦, 係咪?

而且Kevin仔都未落過水, 點參加喎...

大宅

oh~~~~no lar, 小倩我唔係話你為私利架bor,你咁諗呀,你一向好熱心為0410又係真架嘛.....唔好誤會我意思呀

版主

河馬媽, 我點敢誤會你O丫... 你估我唔驚你件秘密武器咩??

話時話, 8牙河馬仔咬人痛唔痛O架??

大宅

小倩,

8牙河馬仔咬人係好痛架,你係咪想試下佢d牙力呀???

版主

河馬媽:

睇怕你叫晴晴媽小心D河馬仔好喎... 容乜易晴晴上堂時想飛擒大咬時, 反被河馬仔8牙所傷

大宅

小倩, carolliu,
放心噃, 晴晴雖然仲係無牙婆一名, 但係佢飛擒大咬時無所不用其技, 都係叫河馬仔小心啲好.

大宅

哈哈哈哈~~
係也係也~~~ 咪睇晴晴係女仔一名,當佢發現 target 時真係好 "積極" 架!! 哈哈哈哈~~
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

大宅

係呀係呀! 晴晴成日都請4哥食豆腐架!

跳至