跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇媽咪去星期日的爬行比賽??

見到好多媽咪去星期六的初賽, 請問有冇人星期日去呀??

大宅

Re: 請問有冇媽咪去星期日的爬行比賽??

Hihi...OnOnKo,
我會星期日去架!
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

大宅

好呀 , 我大約下午2點左右到, 你呢?? 塱塱豬架學行車同你亞女一樣, 不過佢成日食個軚, 所以我攞走咗la

禁止訪問

珍珠宮

2020勳章

OnOnKo

咁我地Sunday 2點左右楓楓曳豬同塱塱豬到時相認啦!!

大宅

hehehe, 如果聽日河馬仔入唔到圍, Sunday我又會去過架

複式洋房

Dear all,

如果阿b啲玫瑰疹退咗, 我都會帶她去, 希望她快些好番啦!

各位bb加油啦!

預祝所有0410 BB [size=large]先拔頭籌, 一馬當先, 越戰越勇, 馬到功成 Yeahhhhhhhhhhh!

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係明曰2點左加去呀...齊齊啦...

大宅

OnOnKo,
係咩?我個囡都係成日咬架,但我無拎走,由得佢,不過要成日抹lor...佢尋日先一手拍爆車仔上個錶把上面塊膠...佢d力呀,有時幾嚇c人架....

見到咁多0410mami都係2pm才去,等我都就番時間啦!! 聽日見!!!
OnOnKo 寫道:
好呀 , 我大約下午2點左右到, 你呢?? 塱塱豬架學行車同你亞女一樣, 不過佢成日食個軚, 所以我攞走咗la
我個b女已經在2004年10月6日出世喇!好開心呀

首頁

尾頁

跳至