跳至

首頁

尾頁

複式洋房

不用水都能洗頭?

近日朋友說給我聽在〔万玪〕裡有一支名叫 〔Batiste 碧堤絲頭髮乾洗頭噴霧〕 約$35。

朋友用過話好爽,我亦買了一支等7月尾到醫院生後用!

大家可參考下?

其實有人用過嗎?我見成份有酒精,香薰等,都帕會敏感?

別墅

Re: 不用水都能洗頭?

Aloe Vesta

3 n 1 Cleansing Foam

冇酒精成份

另外護協有洗頭帽, 可以唔用水都可以洗的
哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

大宅

隻Aloe Vesta係唔係都係唔駛洗架???係唔係都係護協到買到???仲有係唔係洗完後都好爽架?
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

別墅

唔洗用水洗架.
係jusco 有得買, 我未用架, 等生完先用. 仲有一個week 咋

mako 寫道:
隻Aloe Vesta係唔係都係唔駛洗架???係唔係都係護協到買到???仲有係唔係洗完後都好爽架?

哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

複式洋房

[quote]
AngelPSChan 寫道:
唔洗用水洗架.
係jusco 有得買, 我未用架, 等生完先用. 仲有一個week 咋

唔......!到時用後話比我哋聽好唔好用呀!到時買多支用。希望忍下長啲時間唔用水洗。怕有頭痛、頭風!

你緊張嗎?只盛下一星期?Take care you body! 恭喜!恭喜!

我就非常緊張,我仲有三星期,晚晚都睡得不好,怕半夜突然叫入院。[老公起床呀!不好睡!我生得啦!]我估這情景一定好好笑!哈!哈!

別墅

beckywong0211
係呀, 真係好緊張, 我想順產, 所以成日都"型'住自己生得.
我諗如果係半夜仆作動, 我老公以為係發夢唔理我.

你也要take care ar, 有冇飲白蓬蘇,西瓜,糖水等? 你仲有3個月要吃了. 我都吃不少. , 好味道!

別墅

我由住院直到十二朝時有用過,都幾爽,有少少香味,用完無試過敏感

洋房

beckywong0211 寫道:
近日朋友說給我聽在〔万玪〕裡有一支名叫 〔Batiste 碧堤絲頭髮乾洗頭噴霧〕 約$35。

朋友用過話好爽,我亦買了一支等7月尾到醫院生後用!

大家可參考下?

其實有人用過嗎?我見成份有酒精,香薰等,都帕會敏感?

I am now using it and find it OK wor.

洋房

我今日幫AngelPSChan用了那支洗頭水,一個字去形容:爽

完全唔用水,只要把泡沫塗在頭髮,用乾布抹乾便行
beckywong0211 寫道:
[quote]
AngelPSChan 寫道:
唔洗用水洗架.

唔......!到時用後話比我哋聽好唔好用呀!到時買多支用。希望忍下長啲時間唔用水洗。怕有頭痛、頭風!

你緊張嗎?只盛下一星期?Take care you body! 恭喜!恭喜!

我就非常緊張,我仲有三星期,晚晚都睡得不好,怕半夜突然叫入院。[老公起床呀!不好睡!我生得啦!]我估這情景一定好好笑!哈!哈!

William 諸葛大名垂宇宙,宗臣遺像肅清高 三分割據紆籌策,萬古雲霄一羽毛 伯仲之間見伊呂,指揮若定失蕭曹 運移漢祚終難復,志決身殲軍務勞

首頁

尾頁

跳至