懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如無特別事,你們會考慮開刀嗎???

如開刀,最好第幾週開好ar???

伯爵府

Re: 如無特別事,你們會考慮開刀嗎???

有人答到我嗎??

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

我覺得真係冇咩特別事都唔好開刀,可能我覺得開刀唔好啦~~

侯爵府

黑魔鯉 寫道:
我覺得真係冇咩特別事都唔好開刀,可能我覺得開刀唔好啦~~

同意!!

別墅

我朋友剛剛係6月中開刀生咗個仔,本來佢一心諗住順產,但最後尾催生都催唔到所以醫生先同佢開刀拎BB出o黎(佢係東區醫院生),點知做完手術之後就行唔到,連落床都落唔到,仲要不停咁食止痛藥止痛,但佢唔係傷口痛而係背部至到腳都痛,直至今日醫生都解釋唔到點解會咁,經佢家人不斷追問之下醫生先講話係有d咁嘅病例係因為開刀導致的,但就唔承認今次係因為開刀攪到咁,而家我朋友要坐起身都要人抱起,都唔知幾時會好得番

所以我覺得如果可以自己生到就順產生好過,因為要做手術的話始終都有風險存在

民房

會ga~

大宅

有得順產當然順產好....雖然要經過陣痛...但復完快好多~~
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

我一路都想順產. 但選擇完開刀後, 我自己又覺無錯. 可能我個私家醫生手勢好, 又好快落得床. 坐完月, 好多人都話我面色同精神都好好. 純粹我自已個人case.

子爵府

如果無乜特別事..我一定會順產..始終對bb 好d
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

唔會...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

首頁

尾頁

跳至