自由講場

跳至

複式洋房

我想問吓有關書簿減免既問題

我想問吓有申請書簿減免既mama,你地收到通知書未呀,點解我仲未收到既
我有明珠一顆, 久被塵勞關鎖, 今朝塵盡光生, 照破山河萬朵。

大宅

Re: 我想問吓有關書簿減免既問題

好似8月先會寄通知書,最快10月先會過户,不過,最好打電話問吓。

伯爵府

好媽媽勳章

草子
我三個女在分別在中小幼
全部表格我也收到了
中小果兩個差不多5月已收到了

複式洋房

我就係收唔到嗰封通知書,年年都收到,今年到e+都未收到,好擔心申請唔批呀 :-(

我有明珠一顆, 久被塵勞關鎖, 今朝塵盡光生, 照破山河萬朵。

珍珠宮

我今年第1次申請咋~
請問幾時收到表ga?!
我5月寄左一份表係比晒身分證同薪金証明~
係咪就係果份?
仲有我想申請車船津貼,係咪會寄表黎定自己去拎ga?!
thx!!

伯爵府

好媽媽勳章

草子
o甘要快d打去追份表喎
如果唔係要等9月開學才派...
o甘就明年才收到錢

複式洋房

PinPin:

到9月你仔女開咗學,學校就會派車船津貼申請表架啦,咁即係你都未收到啦,佢地會寄一封確認信比你架,我就係等緊嗰封呀

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1.)確認信係唔係已經打晒你既資料係度個封信呀??
2.)如果唔係,係唔係講梗你要拎返學校個封呢??

如果係1.)我已經收到,同埋已經寄出~~
如果係2.)應該八月中至尾先有架喎!!
因為我今年要轉校,所以五月收到佢封信時,我打去問佢我而家使唔使寄入息証明俾你地,定係去到新學校先從新申請,佢話你而家寄啦,到八月中至尾時我地會寄封信俾你,你拎去你讀個間學校就得架喇~~人人都係咁架喇~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

複式洋房

janet~

確認信係佢地已經收到我地既申請啦,回一封信話比我地知,我地既申請已經處理緊,請耐心等侯嗰封呀

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

草子:

如果係咁,我都未收到喎,我都唔記得有呢封tim~~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

我昨天收到 "申請確認通知書" , 話於本年八月底前寄上 "申請結果通知書".

相信你地都'快'啦!

跳至
熱門主題