育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪知???

請問有無媽咪知邊度有平BB牀及BB車套裝買呀?我知油ma地有一間上樓鋪買bb野,但我又唔記得地址!!!!
最近吉之島有無做promotiom呀?我亞妹8月生啦.
如果有媽咪知,可否pm告知地址呀.thanks

大宅

Re: 有無媽咪知???

之前有BKmummy post 過出黎,

旺角樓上舖

呢間樓上舖唔知幫唔幫到你, 另外聽聞sogo 21/F 有BB展至10/7, 你不仿去看看, 吉島最近沒有特別減價, 但荷花BB展又就到8月頭...好似係6,7,8, 如果你唔洗返工, 8號先去D野可能最平, 但may be 又會好多人,希望幫到你

開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

別墅

有關旺角樓上舖,據我所知有一間在亞皆老街近旺角街市附近,店舖名稱叫新x嬰兒用品公司,正確地址不是好清楚,但價錢就一定便宜過荷花.希望幫到你.

民房

bk d mami 之前 post嘅 shoplist:

1/新華嬰兒用品中心(旺角)
Room 3, 1/F & 11/F, Kai yue Building 2C Argyle Street, Mongkok Tel : 23951345

2/Baby Outlet: 銅鑼灣糖街H3 銅鑼灣商業大廈6樓602 B室 TEL 28904110
有衫、少量用品同CARE產品

1/ 葵芳有MOHTERCAREbb衫個倉(0-2yr都有)葵豐街鐘意 恒勝大廈1206室 Tel : 2612-1213

2/baby closet: 域多利皇后街還有一間, 利隆大廈301 電話:31010107, 有peter rabbit一歲以下的衫(一定要打左電話先好上去因為有時會唔開的)

3/merry- go- round 地址在中環擺花街2-10號匯財中心703室 電話:21166113 (一定要打左電話先好上去因為有時會唔開的)

4/油麻地city baby: bb用品,有好多combi野,大約係出面85%price 電話 : 96391817 油麻地彌敦道430號5樓
(即係中央郵政局對面,ICAC樓上5樓,附近有一間中華書局)

5/reon:主要賣日本奶粉紙尿褲,兼售好多日本bb食品e.g.果汁、餅及bb日用品,在柴灣工業區內tel:35800525

6/尖 沙 咀 特 賣 場 TSIM SHA TSUI Outlet
九龍尖沙咀加連威老道20號同順興商業中心803室 (地鐵站B2出口)
Tel No. 電話: 2950-4110

Business Hours 營業時間: 11:30am - 7:00pm (星期一至日 Mon-Sun 假日照常)

別墅

多謝各位媽咪既提供,thank you very much.

首頁

尾頁

跳至