產前產後

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

請問有無人搵 “蘇文峰” 擇日生B?

各位媽咪,

請問有無人搵 “蘇文峰” 擇日生B?收費多少?

Thanks,
Maryann

大宅

Re: 請問有無人搵 “蘇文峰” 擇日生B?

唔知妳信唔信
我上年生細女果時本來也想擇日
但後來有個師傅叫 王鷹 在美國好出名
佢話不好擇日因咁會"翔"天意
個天會同妳算番...........
學懂凡事感恩和感謝,孩子終身受用不盡

大宅

我係開刀都無擇日子. 因為都有少少覺得開刀已經唔係自然, 如果再擇日子, 真係有違天意. 所以日子同時間都係睇醫生schedule. 但咁啱我選那日竟然係好日, 好多人開刀生bb. 所以好多嘢就咁啱得咁橋的. 不過我有搵師傅改名的. 咁樣都可配合bb的, 而且好似好d掛.

複式洋房

我聽過李丞責及老公的相學老師講, 唔好擇日開刀, 都係唔係咁理想的事, 他們都主張順其自然才合.

大宅

醫生原本幫我約左日子開刀…(廣華)但我99話果日唔好日…但都無辦法…你知啦政府醫院…點知我個b係開刀前一日突然心跳唔靚…跟住醫生即刻同我開刀…點知唔日原來係好日…又係我99話…我係唔信呢d
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

洋房

Just little sharing...
I also asked 蘇文峰 this question when he came to my home to check 'fung shui'.

As I planned to have BB in this year, I asked him whether 擇日生B was necessary, he said he didn't recommend wor... He also told me that there is 1/3 of chance that the date of birth affects a person's life, 1/3 affected by name, and another 1/3 affected by Fung Shui.

首頁

尾頁

跳至