自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

very surprise奧海城百佳有日本童裝賣

大宅

Re: very surprise奧海城百佳有日本童裝賣

天神村買假野 ?? 唔係 嗎 !!!

pinkyma 寫道:
前日,去奧海城百佳買野,發現有日本童裝賣wow!very surprise,見d質地幾好,幾靚!就買左兩件,仲有8折!(我見全部都有日本吊牌先買.)because,我好驚係天神村買衫,實在太多假la.
聽sales話今日有新貨番,再落去look下先.

http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

別墅

What are the barnd names? Are the prices reasonable

子爵府

Allison,

請問 天神村 在那裡 ??

Allison 寫道:

[quote]
pinkyma 寫道:
前日,去奧海城百佳買野,發現有日本童裝賣wow!very surprise,見d質地幾好,幾靚!就買左兩件,仲有8折!(我見全部都有日本吊牌先買.)because,我好驚係天神村買衫,實在太多假la.

[/quote]

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

Yes.

BabyChristy 寫道:
mmak

荃灣, 葵芳都有
http://www.flickr.com/photos/asas_family/sets/72157601057744979/

男爵府

2020勳章

天神村d貨唔抵買

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

pinkyma 寫道:

天神村真定假就唔知,只知好多次貨,d碼唔足,100變110,110變120,及傳聞新鴻基唔同佢續租,葵芳以前果間,唔知係米佢賣d衫有問題 :idea:

子爵府

BabyChristy & Allison,

Thx..
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

大宅

我去天神村買過一次衭仔,次洗完後.完全唔
love

男爵府

2020勳章

我都想知百佳平成點呀?

天神村所謂的特價3, 最cheap 都要$50 兩件, 無碼,質地差到離譜, 地布一樣

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

請問奧海城的百佳碼數足不足呀 ?
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

子爵府

Allison 寫道:

[quote]
pinkyma 寫道:
我好驚係天神村買衫,實在太多假la.

[/quote]

真、假都有!如果你响一啲大型日本百貨公司買一件童裝,又响天X村見到一件平啲又一模一樣,可以睇啲 cutting 同車工收口,咁你就明白喀喇!

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
Aeon口罩 ... 2 3 4 5 6 .. 13