自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

眼科醫生

請問有冇好既眼科醫生介紹? :-P

民房

Re: 眼科醫生

請問是小朋友還是大人睇呢?
我自己是在眼科醫院的中文大學眼科看私家症,裏面有多個教授級醫生在不同時段看症,你可以致電26371343聽聽詳情,按自己的需要選擇。

子爵府

醒目開學勳章

我今日都係經朋友介紹睇眼科醫生, 係佐敦, 覺得佢幾好, 睇仔仔(4歲)好詳細, 好細心, d姑娘都好有耐性, 值得一讚~

之前都問過幾間, 呢間我都係比姑娘友善態度吸引去, 呢個醫生, 以前係眼科醫院做高級醫生既~

第一次$500, 都算平, 因為問過幾間, around $600~$800架~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

大宅

royal 寫道:
請問是小朋友還是大人睇呢?
我自己是在眼科醫院的中文大學眼科看私家症,裏面有多個教授級醫生在不同時段看症,你可以致電26371343聽聽詳情,按自己的需要選擇。

Hi royal,

Thanks! 係我隻佬呀, 請問係唔係在亞皆老街香港眼科醫院睇架? 就咁中入去當睇私家咁就得??

大宅

wing530 寫道:
我今日都係經朋友介紹睇眼科醫生, 係佐敦, 覺得佢幾好, 睇仔仔(4歲)好詳細, 好細心, d姑娘都好有耐性, 值得一讚~

之前都問過幾間, 呢間我都係比姑娘友善態度吸引去, 呢個醫生, 以前係眼科醫院做高級醫生既~

第一次$500, 都算平, 因為問過幾間, around $600~$800架~

wing530,

唔該哂, 可唔可以比佢個名同地址我? :-P

民房

係呀!就係亞皆老街眼科醫院三樓,我在十年前已經開始睇,我唔記得要唔要轉介信(好似話而家唔駛),你可以星期一早上打電話預約。
P.S.電話係有一大段錄音資料,要俾D耐性去聽,然後留低口訊及自己電話號碼,佢地會盡快覆你。

子爵府

醒目開學勳章

HarryMaMa 寫道:

wing530,

唔該哂, 可唔可以比佢個名同地址我? :-P

HarryMaMa,

Please check pm~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

首頁

尾頁

跳至