美容扮靚

跳至

複式洋房

請問屯門區做facial有冇好介紹!

如題!

大宅

Re: 請問屯門區做facial有冇好介紹!

我在屯門碼頭啟豐商場到做facial做左幾年,
環境乾淨, 價位ok, 最緊要不會sell野, 可讓我舒舒服服地做facial, 如妳須要電話我先pm妳啦.

複式洋房

Cherry :

請問間美容院叫咩名,請pm資料給我. tks.

男爵府

仲有無屯門其它地方可以介紹呀????

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

Cherry :

請問間美容院叫咩名,請pm資料給我. thank

別墅

cherrycherry,

我住碼頭區的,想知邊間 facial 好又唔hard sell ,請pm我啦! Thanks

民房

有冇响屯門市中心架, 又唔hardsell, 價錢又ok?

男爵府

環保接龍勳章

我做開果間係屯門時代廣場. 都好好不會hard sell.重有幫人做植眼睫毛都好靚架 .我pm你電話. 你打去問下啦.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

民房

可否pm資料比我

Thanks

民房

可否pm資料比我

Thanks

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Harry媽 寫道:
我做開果間係屯門時代廣場. 都好好不會hard sell.重有幫人做植眼睫毛都好靚架 .我pm你電話. 你打去問下啦.

harry媽:唔該你pm埋比我好嗎?thanks :-P
活在當下

男爵府

環保接龍勳章

各位.我已pm你們了.
這兩星期我都冇去做facial啦. 個仔放假. 冇時間去做.但又需要修眉喎. 點算呢..
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

跳至