心聲留言

跳至

侯爵府

環保接龍勳章

天理何在

天理何在..真谷氣.......樓上浴室(流)水,連繫我要換喉...要求佢傾談賠償4仟元,佢叫我找律師告佢,要收錢就叫我追再上二層的業主賠,話係2 年幾前人地(流)水影響我,佢仲找個男女出頭.....後來個男人話要了解情況....無再找我...後來我再給寄信給那個(女人)最後機會賠償,否則會順應佢要求告佢......二日後佢竟打電話大炒大鬧.....話自己有background. 還說如果我告佢......佢就攪我....無天理....後來警察叫我照告佢....等警察照我....樓上樓下佢做得 d.xxxx....間屋佢自己買的 ...佢得把口....
..
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 天理何在

活在當下

男爵府

你住丁屋架.?

侯爵府

環保接龍勳章

天理何在

我的只是一般的和諧式居屋,仲要係細單位,
不過警察話暫時只可以(備案),佢話自己有background,但無講是什麼...如:XX會/xxk等...,
但如果我星期四,14號去入表告佢後,佢攪我就可加佢一條罪(防外司法公正)......哈哈....警察話個女人(有大陸口音),最多是中國幫,做吾出什麼,攪事的話亦會上身.....吾通自己吾使住. 因為佢真係(流)水.....鬼叫佢黑....

大宅

Do you buy any insurance (Home Comprehensive)? If you have bought it, I think you can claim back from the insurance company.

侯爵府

環保接龍勳章

天理何在

我問過朋友,佢話如果我影響樓下就包,而樓上佢影響我的話要看上面有無買.. ?-( 但樓上當然無買啦)

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

民房

跳至