自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

知唔知邊道有呢把傘賣?

thankalot

男爵府

Re: 知唔知邊道有呢把傘賣?

好靚呀~~~有無玉桂狗架??
我都想知呀!!!

大宅

好耐之前我老公係seven仔買過e d傘
不過係叮噹黎
[img align=left]http://img30.imageshack.us/img30/1982/221mf.gif[/img]

別墅

Japan

免費5星級酒店住宿連雙人早餐自助餐介绍,有興趣pm我

大宅

認識瑞士牛牛第一回

我星期六在觀塘巧明街買咗呀,真係好靚,有好多公仔揀的

大宅

2019勳章

係舖 ???

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]由 babylaam
我星期六在觀塘巧明街買?呀,真係好靚,有好多公仔揀的[quote]地點大約邊到 ?? 幾錢 ??有無玉桂狗??
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

複式洋房

向深水保北河街正正地鐵站出口有間舖頭係專買雨傘批發及零售的,我見過有好多公仔款,連把傘開左係有公仔頭形狀都有,你不如試下去搵搵有無你想買呢款呀。

大宅

我都想知.

大宅

呢個website找一下啦

http://www.fotop.net/polaipik

侯爵府

so pretty. I want it too.
:-D :-D :-D :-D

大宅

認識瑞士牛牛第一回

觀塘巧明街尾,係門口檔,我今日買多把pooh,好靚

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

2019勳章

Thanks !

禁止訪問

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

想問下有無人知紅磡/土瓜灣/佐敦有無,
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題