婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

點可以有人幾十歲都仲咁冇交帶?
話說聽晚約左99個邊做冬, 岩岩又打電話來話要就姑9父家個邊, 要改星期日
好, 冇問題
佢地話要來我地屋企呢邊食, 冇問題
老公問佢幾點來? 會唔會先過來我地家企坐下先?
佢話應該會, 睇下中午過唔過來飲茶
邊到食 (要訂位)? 未知........

我真係開始火火地
因為我99咁樣一開口, 我地多數又會係屋企白等, 可能白等到夜晚做冬
佢唔係第一次話過來我地屋企, 又話者約我地食飯飲茶
跟住玩失踪, 仲要電話都唔打個俾你, 打俾佢佢有時會唔聽唔覆
就算係約實個日打俾佢, 佢可以同你講陣間來, 來來下唔見左人!

而家又話中午想先過來, 但又一問三不知

99我唔係放假就要全日係屋企等你架!
我放假都好多野要買要做架!

所以星期日個日我訂左飛睇戲, 你唔駛來啦, 夜晚見啦!如果真係做得成冬的話.........

別墅

係囉, 如果到時打俾佢唔見人, 你地咪出街唔好理佢地囉~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

比我搵左佢但佢又話唔知比唔到個答覆你既
我會唔理佢
就算佢嘈都有理係你到.

禁止發言

男爵府

育兒性格勳章

"無需等 的別要等......."

yup, 等你99 摸門釘
你地唔係奉旨 要"等" 佢ga......

老人如細路, 有時都要"教"...
如果你看到面前的陰影,別怕,那是因為你的背後有陽光!

地球是運動的,一個人不會永遠處在倒楣的位置。

人不能太方,也不能太圓,一個是會傷人一個是會讓人遠離你,因此人要橢圓!

別再用0.5的思維管理這個2.0的世界了!

[強國]搞笑+發人深省的句子
http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=2706370&highlight_id=0&page=1

男爵府

醒目開學勳章

樣樣答唔實你, 係我就話咁到時先算啦.

我會照樣去做我想做既野, 唔會係屋企呆等佢的, 佢自己奶得野多, 佢自己會被你教精左的, 會乖乖的同你預約.

伯爵府

我寧願佢摸門釘好過o徒左自己假期

唔知我係咪好衰呢...

大宅

我以為我99 ""咁冇交帶"" !
So that I give up to memory her mobile number now because always lost contact !
Only she call you, you can't contact her !

複式洋房

原帖由 naughtyboy 於 10-12-19 23:43 發表
我以為我99 ""咁冇交帶"" !
So that I give up to memory her mobile number now because always lost contact !
Only she call you, you can't contact her !

冇錯呀, 佢要約你搵你時真係打爆你電話留爆你言
到你搵佢時可以完全冇人聽有人覆, 好乞人憎

我冇等佢, 我咁係為連續兩個禮拜俾佢放飛機
岩岩個星期六日我都帶埋老公逛街睇戲同我屋企人食飯
果然成個下晝又唔見人, 夜晚冬至飯先出現
仲要若無其事, 我真係想

首頁

尾頁

跳至