自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好心痛!

大宅

Re: 好心痛!

agree

侯爵府

好媽媽勳章

me2 以前未做阿媽睇到呢d news 只會覺得殘忍 but now 直頭心痛 有時會喊tim  :-(

男爵府

2019勳章

ShinTeresa 寫道:
me2 以前未做阿媽睇到呢d news 只會覺得殘忍 but now 直頭心痛 有時會喊tim  :-(

同意!
所以見到即唔睇。

侯爵府

2019勳章

kfwong 寫道:
[quote]

同意!
所以見到即唔睇。[/quote]

me2

別墅

由bb出世到現在3歲, 在成長過程中, 小朋友真係好得意, 可愛, 點解可以落到手呢!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

:-( :-( :-( :-(

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

me too.....個心真係ler住ler住 :cry: :cry: :cry:

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

:-( :-( :-(

男爵府

我都覺得係啊, 自己生點忍心打到咁啊, 我有時打我個女手仔, 佢喊, 我都唔知覺得幾痛啦, 打完過左一陣重要錫番佢 :-|

大宅

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

?-(
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :idea: :idea:

大宅

實在有太多未成熟的父母生bb, 自己都未顧掂, 點湊大bb呢? 養育兒女責任真的好"重"啊!!

加上經濟唔好, 社會又多問題, 為人父母實在有太多

複式洋房

talkative 寫道:
[quote]

Me too :-( :-( :cry:

大宅

生活不如意, 他們就拿孩子來出氣吧. 孩子不懂反抗, 只懂說大叫, 嚎哭, 同埋叫:唔敢, 唔好打...

聽到這些哭聲, 我也忍不下心....有次, 我就這樣子跑去鄰家, 指責打仔的怒漢. 孩子的哭聲實在太淒厲了. 我很心痛. 我告訴那個做人父親的, 再這樣打仔, 我會報警. 我不是什麼愛管閒事, 別人教仔都理的人. 當時, 那孩子天天在哭, 我恐怖會有命案發生. :-(

大宅

lyf 寫道:
呢排成日睇報紙都見到D小朋友俾父母虐打,見到標題都唔想睇落去,點解會咁???仲唔係只係用手打,要整斷d手腳,流晒血先安樂???唔愛佢,就唔好生佢啦!
如果果d人識諗,呢個世界就唔會有咁多野發生

大宅

畀面勳章

悲劇 :-( :-( :-(
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

首頁

尾頁

跳至
熱門主題