育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇幫bb拍攝造型嘅影樓好介紹?平靚正

我想幫bb影靚相呀
請幫幫忙
佢快十七個月啦

大宅

Re: 有冇幫bb拍攝造型嘅影樓好介紹?平靚正

" bb cute " 我影過2次了, 覺得幾好.

別墅

Re: 有冇幫bb拍攝造型

www.mybb.hk
那些背景靚些

複式洋房

我影個一間在佐敦 - 影樓不算大,但職員服務好好, 價錢合理 (just $380), 不hard sell.

我個仔都有影, 有興趣share佢d相給大家睇:

http://community.webshots.com/user/tigerchak

如有興趣 pm d 資料比你.

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

男爵府

SuperBaby,
$380 include how many pictures ar?
Print copy or CD files?

SuperBaby 寫道:
我影個一間在佐敦 - 影樓不算大,但職員服務好好, 價錢合理 (just $380), 不hard sell.

我個仔都有影, 有興趣share佢d相給大家睇:

http://community.webshots.com/user/tigerchak

如有興趣 pm d 資料比你.

複式洋房

Package : $380.- include 36 pcs 4R + 全部底片
Plus 10 pcs 2R + 2 pcs 5R

+ $120.- 做一本4R + UV (15 張) 相簿

有興趣影, 請說我介紹,我可得1 分, 你影一輯後, 你便會成為會員, 將來你再介紹朋友, 你又得1 分, 如此類推……
my member number: 751 多謝

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

複式洋房

hi
thanks you for yr information
can you pm yr bb photo sample let me see

民房

可否將有關資料給我嗎?

大宅

ronleung 寫道:
" bb cute " 我影過2次了, 覺得幾好.

How much is the package, can you tell more, thanks

複式洋房

17 mos 係咪識行啦? 我係Yahoo search 到一個好似幾好, 但價錢幾貴, outdoor 2xxx ! 我諗下年才會找佢影, 因為BB唔識自己玩好似冇咁正!http://www.tonyphotography.net/baby.html

大宅

momom,
我上年第一次影左$780, 40張菲林包晒+1張12R, 9個造型, 時間無限的.
今年影左$390, 56張菲林不包晒相, 8個造型, 限時50分鐘, 逢星期一至五. 因為有時間限制, 提意先諗定自己想影的造型, 造型的多少視乎小朋友的合作程度, 我囡換衫都算快, 攝影師每造型都影到起碼6張左右, 不過我覺得呢個 plan 影全家福會抵D囉.
因為有計分制度, 請book 期時請說是 899 介紹的, 謝謝.

別墅

請問你們有沒有擔心d戲服衛生問題?

民房

Could you please PM the details to me.

Thanks.

別墅

Could you please PM the details to me.

Thanks.

別墅

?-( ?-(
laurat 寫道:

大宅

Superbaby,可唔可以PM俾我!

[email protected],

Thanks,

別墅

影樓會提供d卡通衫比小朋友著, 我擔心係d衫乾唔乾淨
貓貓豬 寫道:
?-( ?-( [quote]
laurat 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至