自由報料

跳至

公爵府

好媽媽勳章

用新世界mobile既媽咪留意

岩岩收到單, 原來由7月1日起, 會收 $10 郵寄單既收費, 如果唔要就快d打去話叫佢唔駛寄黎, 繼續寄黎就繼續收每個月$10既收費喇

大宅

Re: 用新世界mobile既媽咪留意

bby 寫道:
岩岩收到單, 原來由7月1日起, 會收 $10 郵寄單既收費, 如果唔要就快d打去話叫佢唔駛寄黎, 繼續寄黎就繼續收每個月$10既收費喇

thx,
不過我覺得唔係好合理, 如果平時冇留意賬單咪會俾佢收左都唔知.

大宅

唔係11號咩?

複式洋房

Hi all moms,

I felt unfair also, thus I called to the customer service, and "fight" for my benefits. They then offer me to waive 3-month tunnel feel if I agree not to get mailing bills anymore.

[img align=left]http://img1.us4.outblaze.com/hellokitty.com/card/christmas/us/christmas09s.jpg[/img]

複式洋房

搞錯呀, 我都要 check check 先

複式洋房

個幾月前已收到通知,一早改咗收email。我都怕keep咁多單,有時寄失,都好麻煩!

跳至