論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

尶介一問:你會唔會叫印印幫你手洗內衣?

你會唔會叫印印幫你手洗bra?

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

Re: 尶介一問:你會唔會叫印印幫你手洗內衣?

會, bra only.

大宅

me too

大宅

Small_Cloud 寫道:
[quote]會, bra only.

me too [/quote]

me 3

複式洋房

No, bra & 底褲自己手洗

翡翠宮

我唔會開聲但剛生完bb時自己清理唔到係佢主動話太太你條底褲dirty你放嚮到我幫你洗得了, 係衰在家陣成日拿口拿面同有小姐脾氣之外, 否則呢個工人我都好滿意的.

大宅

bra 會放係洗bra袋用洗衣機洗, 內褲會自已手洗. (我覺得如果收工人洗佢會黑面, 不過我唔係怕左佢, 我覺得自已洗好d).

複式洋房

我通常用個網袋住放入洗衣機, 驚佢洗得唔乾淨或洗到變型, 同埋覺得有唔好意思

別墅

No.
全部都是自己洗。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

梗係唔會啦 ~~ 我咁私人部位接觸過的衣物 !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

一定是自己洗, 因為太私人啦!

複式洋房

No!自己洗。

複式洋房

我同老公全部衣物都放洗衣機洗嫁,
bra會放洗衣袋一齊洗,so far咁耐都冇洗爛過.
Honeybaby Yan Yan

大宅

冇工人我都係放洗衣機洗, 可況有工人, 咩好尶介咩

侯爵府

好媽媽勳章

我絕對ng 會比佢洗我地d under only 叫佢洗 面衫同庫個d 我唔係怕 尶介 係驚佢洗得唔乾淨咋

伯爵府

畀面勳章

me too

貴花田媽咪 寫道:
No, bra & 底褲自己手洗

男爵府

lirret 寫道:
我通常用個網袋住放入洗衣機, 驚佢洗得唔乾淨或洗到變型, 同埋覺得有唔好意思

me too!
Don't worry!Be happy!

公爵府

Same!

minniemouse131 寫道:
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

每次沖涼後, 我會自己先洗淨底褲個浪位既污漬, 再放污衣籃等佢去洗衣機洗. Bar 會要求佢放洗衣袋, 內加一個BB玩棉波波防止變形, 但都變形,

我估佢冇加棉波波 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

No
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至