產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

5個月胎兒,腎臟比正常大了1 cm

弟婦個5個月胎兒,腎臟比正常大了1 cm, 好担心. 幾個醫生都講唔出原因同治療方法,只說要觀察, 100 之中有一個胎係,請問有無人有經驗?

男爵府

Re: 5個月胎兒,腎臟比正常大了1 cm

my bb was like this case during 6 month, but when I go check up 7 month it becomes normal la wor, is her bb a boy if so usually like this I heard

禁止訪問

複式洋房

我現在BB是21周5,亦是驗列腎臟大,正常是4.0mm,現一邊4.1mm,一邊6.3mm

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Crystalss,
咁你個醫生点講? 我弟弟,弟婦只得21,22歲,未婚懷孕,吔都唔識,咁我又未生過, 醫生又無答案,搞到好無助.

複式洋房

其實我都好担心,但媽媽是甚麽也做不到,醫生話約30週應該會成熟點,沒有此問題,我建議看多兩三個不同的醫生,睇下佢地講甚麽,

Crystalss

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至