夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地會點呀?

如果你生日,你老公敷衍你陪你食咗件pizza,跟住就出咗去同d 朋友食飯,你地會點呀?我真係好唔開心囉! :-( :-( 個老婆生日冇表示不特止,仲要走咗出去. 真係好嬲,好嬲呀!!咁多年生日,最唔開心都係今年喇!!! :-(
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-15/oscar_fung.html

大宅

Re: 你地會點呀?

你係唔係今日生日呀? 祝你生日快樂!
生日唔好唔開心la, 其實大多數既女人都好緊張d特別
既日子, 我當然都係la; 你老公好鍾意去wet? 仲好後生?
同佢講la, 叫佢出少一日都得呱, 就算唔同你出街, 都一
齊留o係屋企la。

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咁我都祝你生日快樂先!

其實有老公陪你食Pizza已經算係咁架喇!咁多年以嚟我老公都無同我慶祝過任何生日、結婚周年...

叫老公出年補番數囉!唔好唔開心喇!

大宅

Happy birthday!唔好唔開心.我生日我老公都無陪我.

大宅

唔知你係咪今日生日,但都~~祝你生日快樂,身體健康。
你同你老公講下年要陪我,唔準約人,下年補番數咪得囉!唔好唔開心啦~~生日嘛!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

習慣左我生日佢不留都無咩特別表示, 前年仲記錯早左一日買蛋糕比我添, 化啦! 心淡啦! 年年都係咁無咩特別所以都無咩話開心唔開心了, 不過佢無你隻佬咁衰走左去

別墅

祝你生日快樂, 開心D喇!!!

大宅

Happy Birthday! Don't be sad!

大宅

YokoLai 寫道:
唔知你係咪今日生日,但都~~祝你生日快樂,身體健康。
你同你老公講下年要陪我,唔準約人,下年補番數咪得囉!唔好唔開心啦~~生日嘛!

生日快樂!

大宅

你都好有pizza吃,我還要買餸煮埋比佢食. :-(

大宅

首先祝妳生日快樂!!! 開心係自己比自己,唔係人哋比架~~開心d啦

男爵府

Didi711 寫道:
如果你生日,你老公敷衍你陪你食咗件pizza,跟住就出咗去同d 朋友食飯,你地會點呀?我真係好唔開心囉! :-( :-( 個老婆生日冇表示不特止,仲要走咗出去. 真係好嬲,好嬲呀!!咁多年生日,最唔開心都係今年喇!!! :-(
did u tell him that you are not happy about it? i think you got to express your feeling

子爵府

好媽媽勳章

補祝 生日快樂
你老公又真抵打,但已發生了,期望明年有個開心生日啦!
我今年生日一樣都係過得唔開心,同樣等候明年

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4
del ... 2 3