論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

叫エ人買餸要小心

街市殺手食肉菌噬人
【東方日報專訊】本港再發生一宗罕有的食肉菌個案,中招的是一名到街市買

子爵府

Re: 叫エ人買餸要小心

子爵府

嘩, 好恐怖喎!!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

伯爵府

真係防不勝防....好得人驚.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 叫リ人買

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

terrible!!
:-D :-D :-D

翡翠宮

咁我想問關個工人去街市買餸咩事, 好似佢咁既case即使在街上都會有機會無端端被人用膠袋撞親好平常時事, 我經常都會遇到的, 所以都係各住小心自己d財物以免弄傷人好過啦, 真係該死唔使病呀, 好難防

好似較早前飛轆事件咁, 個亞伯真係諗都無諗過在公園裡竟然被個車轆攪到自己身亡 :-( 所以有時真係好多野都整定係你就係你, 防不勝防, 大家唯有做多d善事積福把啦.

子爵府

首頁

尾頁

跳至