想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

David排卵棒的到期日

我打算出年先開工, 下個月有朋友去開大陸, 想叫朋友幫我買一盒David排卵棒, 但係唔知可唔可以擺成6個月至成年, 所以想問大家最近買的到期日是幾耐?
另外, 大家可否形容一下個盒的顏色, 方便我朋友買, 十分感謝

大宅

Re: David排卵棒的到期日

有大概1年幾保養, 我個幾星期買既, 好似出年年中先到期….你既然出年先開始, 唔使甘快買呀….如果你要, 而我又bingo左, 我可平讓出來….haha….

個盒底色係白, 字係粉紅, 每支條係獨立包裝,內裹有防潮珠…P.S. 你可散買, 不用買一盒…一盒好似成100支 wor…

大宅

Thanks Emen.
因為我好少好少上大陸, 見有人去開想叫人買, 原來得一年左右就到期, 都係年尾先叫人買, thanks.

大宅

寫就寫左 18個月...我昨天又係經深圳, 都散買左, 因為唔記得之前d 姐妹說邊間平, 所以說是但一間(中間位, 地下近電梯) .. 成3元一支... 超貴..! :-(

大宅

BH,

唔係呀ma...點解唔講價?

記住係羅湖商業城G/F, 1058A, 立丰藥業, @2/條...(去1次已識背啦!)

大宅

Emen,

係咯, 我都係第一次買.. 又冇諗到今次有機經"羅商"..我通常去皇崗上... 今次我都覺得超貴, 我印象中有姐妹話最平可以有>=2.00一支, 所以我逐之買左10支用下先, 諗住下次有機會返上去時睇清楚到底邊一間再去..我而家寫低妳個介紹啦, THX !!!! ...

首頁

尾頁

跳至