自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

明珠台播美國收視冠軍劇LOST,超好睇

明珠台播美國收視冠軍劇LOST,超好睇 。真系拋底港劇九條街

男爵府

Re: 明珠台播美國收視冠軍劇LOST,超好睇

Thank you

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Agree 寫道:
明珠台播美國收視冠軍劇LOST,超好睇 。真系拋底港劇九條街

真係好好睇, 我而家逢星期1一定坐定定睇電視, 不過1星期先得1日有得睇, 好似唔夠喉.

別墅

第一集幾好睇, 但再睇了兩個星期覺得節奏慢下來。知唔知有幾多集?

子爵府

我係有線睇過! 有d驚﹐唔敢睇!
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

民房

好似有幾季,一季25集。

Lost主要講述一架客機墜落在太平洋的孤島上,48名乘客僥幸生還。面對這種荒蕪人煙的小島,他們如何才能生存下去呢.生還者形形色色,國籍、人種、文化背景、個性各异,有父子,有父親,有朋友,也有敵人。他們既要克服惡劣的天氣,在荒蠻的熱帶叢林中尋找食物、水源,還有一只在夜晚發出令所有人膽戰叫聲的神秘生物;更困難的是他們必須戰勝個人私欲,排除隔閡與分,同舟共濟,求得生存。

COMET 寫道:
第一集幾好睇, 但再睇了兩個星期覺得節奏慢下來。知唔知有幾多集?

男爵府

好媽媽勳章

我睇到第9集,又係覺得節奏開始慢左,無之前甘好睇,不過都唔算差!

男爵府

好媽媽勳章

我睇到第9集,又係覺得節奏開始慢左,無之前甘好睇,不過都唔算差!

大宅

我睇晒第一輯二十五集喇~
好正~!!!
不過仲未出第二輯~~
好緊張呀~~~

複式洋房

迪迪仔 寫道:

我在有線的 AXN 台睇,播到十七集了。你是在那兒睇的?
一隻-------工蟻 :-o :-o :oops: :-o :oops: :-o :oops: :-o :oops: Duncan

洋房

請問尋晚有冇人睇?我斷斷續續咁睇,究竟jack的爸爸(生前)係點,同佢的關係有咩問題?

民房

有冇人知道ending?

男爵府

我想問吓, 唔係今日才開始播嗎 (13號), 幾點呀, 點解我睇報紙節目表見唔到

侯爵府

咁明珠台現在播緊係第幾集?

大宅

yanyanmama 寫道:
咁明珠台現在播緊係第幾集?

明珠台11號o個日做完第五集.

大宅

Minnieluo 寫道:
我想問吓, 唔係今日才開始播嗎 (13號), 幾點呀, 點解我睇報紙節目表見唔到

唔係今日才播, 係6月26日開始, o個日一連播2集, 逢星期一播, 11號o個日做完第五集.

男爵府

好媽媽勳章

Duncan 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:

我在有線的 AXN 台睇,播到十七集了。你是在那兒睇的?[/quote]

我download晒第一輯,不過睇得好慢!

洋房

幾好睇, 安安11號第一次睇, 幾緊張,有的惊, 佢老豆係唔係鬼

首頁

尾頁

跳至
熱門主題