跳至

首頁

尾頁

大宅

你地睇開邊個西區醫生呀?

Hello, 你地好, 我都係西環街坊,
我個仔就快13個月大, 傷風感冒, 又咳左幾個月, 睇過"水街的李漢鈞醫生" 同 "翡翠閣地下的陳鍚儔醫生" 都唔好, 1個月至小發1次燒, 我想轉醫生, 但唔知邊個好......
不如分享吓你地睇開邊個醫生, 小朋友成日唔舒服點算好呢?

大宅

Re: 你地睇開邊個西區醫生呀?

我自己同阿b一路都睇談志榮醫生,係恆生銀行隔離,你可以試下!

小朋友成日唔舒服,最重要係知道問題在那裏。。。

我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

大宅

Carmenwong,

thankyou!

大宅

我兩個仔仔都睇開陳鍚儔醫生. 好夾!
談志榮都幾好, 不过成日都好多人!

--------------------------------------
子裕今天七個月了

男爵府

我雪雪睇"關永佳"係山道附近龍暉花園地舖.
我自己都睇左1x年..架啦個醫生好好人
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

我睇開談志榮, 同陳石儔通常吾趕就睇談志榮(因為要等好耐)
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好多人都話睇徐及人幾好,但我對仔女就唔多夾佢,你都可以一試.

男爵府

littlewhite_amy:

你D公仔好得意, 點整架???可不可以教我?

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

洋房

carmen99,

你好, 我係熙媽媽, 我仔仔5歲, 佢睇
徐及人醫生, 係山市街附近, 都唔錯 !
我自己都係睇佢, 佢個電話係:28173773
即管試吓, 傷風咳係要睇一兩次才清攪掂.

男爵府

熙媽媽:

Thank you! 佢個様 Nice 吾 Nice 架?我大女好衰,要合眼緣至肯睇, 佢到現在三歲半每次睇醫生都叫救命咁! :-( :-( :-( 又吾肯食葯水,餵葯餵成個鐘!!

大宅

請問有無睇過 林永和?

大宅

因為我自己睇開顏孔健, 所以上次仔仔傷風就帶去睇
都算ok.

大宅

我都睇開徐及人醫生, 睇左佢10幾年, 屋企人同阿仔個個都睇佢, 幾夾, 徐醫生好好人
12341234 寫道:
carmen99,

你好, 我係熙媽媽, 我仔仔5歲, 佢睇
徐及人醫生, 係山市街附近, 都唔錯 !
我自己都係睇佢, 佢個電話係:28173773
即管試吓, 傷風咳係要睇一兩次才清攪掂.

民房

我們全家就睇"林永和",仔仔也看過隔鄰的女醫胡醫生,之前看過24小時那間,也看過屈臣士隔離那間,但我們首選都是"林永和",看醫生這回事,協唔協就看醫生開什麼的藥,而且如果妳的bb經常發燒,最好去做下檢查,我仔仔因為是早產子,所以以前每隔一兩個月最要返瑪麗check,所以很多時都解決了很多身體不適的問題,有時去健康院話佢知個仔有什麼問題,她們都叫我等返瑪麗覆診時問下醫生。

民房

dr tam charges the highest among nearby

大宅

Our family see 羅卓雄

首頁

尾頁

跳至