自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

好開心,亞女攞到獎學金

唔係晒野,但真係好開心,而家仲笑緊,事原係亞女尋日派成績表,知道佢考第3,我地已經好開心,仲獎了$200比佢去book fair買書,點知亞女頭先係學校打電話比我地,話老師同佢講,佢今年仲攞到獎學金,叫daddy & mummy今個星期六去學校出席頒獎禮,我聽完後同老公一邊食飯一邊笑,真係隱唔住,仲開心過中 mark six... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 好開心,亞女攞到獎學金

大宅

恭喜晒

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

2020勳章

恭喜
:-P

子爵府

恭喜曬你呀!!

複式洋房

Peynet

大宅

恭喜晒
你個女真係叻女

伯爵府

畀面勳章

公爵府

2020勳章 畀面勳章

你囡囡好叻啊, 如果我囡囡都是這樣的話, 開心到死.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜

複式洋房

恭喜

大宅

Congratulation!!

男爵府

好媽媽勳章

係呀,真係開心到死,而家個嘴角仲係不受控制.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

christina 寫道:
你囡囡好叻啊, 如果我囡囡都是這樣的話, 開心到死.

男爵府

好媽媽勳章

恭喜晒,你囡囡好叻呀

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 好開心,亞女

恭喜晒
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

恭喜你~

個女咁乖係你福氣~
村姑 亞Bee

男爵府

好媽媽勳章

村姑,

睇完妳講攪到我眼濕濕.

村姑 寫道:

恭喜你~

個女咁乖係你福氣~

大宅

Re: 好開心,亞女

我個親戚現在around 35 ,chinese lady,現在in USA 教大學,我問她是否要用好多錢,she answer "呢個世界有獎學金"",但其他朋友說" we know but not easy to get"

伯爵府

好媽媽勳章

恭喜
你女女真係好叻呀
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

首頁

尾頁

跳至