自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

請問小朋友幾大入戲院睇戲要買飛 ???

有人話係3歲, 不過3歲豆丁自己坐睇唔睇到架 ???
你地既經驗係點 ???
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

大宅

Re: 請問小朋友幾大入戲院睇戲要買飛 ???

小華,

好似小朋友要超過一米先要買票架!

之前同佢睇都無買過票.係最近同佢睇頭文字d我先第一次幫佢買票(我小朋友4歲半),佢自己坐都真係有d辛苦,因為前面有人阻,張椅又成日想摺埋.

cml123

男爵府

好媽媽勳章

係呀,過咗1m就要買飛,唔理幾多歲&係咪坐大脾.
cml123 寫道:
小華,

好似小朋友要超過一米先要買票架!

之前同佢睇都無買過票.係最近同佢睇頭文字d我先第一次幫佢買票(我小朋友4歲半),佢自己坐都真係有d辛苦,因為前面有人阻,張椅又成日想摺埋.

cml123

伯爵府

over 1m~
戲院有提供高椅比小朋友架,好似酒樓果d,<答>係原本張<鄧>上面.我sunday同呀女去睇<慌失失奇乒>都係咁~

大宅

小bmom,

嘜有甘既services既咩,我又真係無問喎,等我下個week帶佢去睇時問下先得. thank!

Kristy-mummy
係丫,所有戲院都係甘收費架,不過有時我都則則膊,佢地都好少理!hehe

cml123

伯爵府

好媽媽勳章

thanks 咁多位媽咪回應.

cml123,
係喎, 佢地輕, 自己坐張chair會好易摺埋, 都幾攪鬼.

小bmom,
原來可以request墊高, 你係邊間睇可以咁 ??? 唔知係咪間間都有呢.
你和我是天父愛的創造 每個人有最美的夢想 
一路上彼此照亮 扶持擁抱 我們的愛讓世界不一樣
我們愛 因神先愛我們 
雖你我不一樣 我們一路唱 走往祝福的方向
我們愛 因神先愛我們 心再堅強也不要獨自飛翔 
只要微笑 只要原諒 有袮愛的地方就是天堂

伯爵府

cml123/小華,
我係黃埔ua睇~
之前係沙田ua都見過~
我諗ua應該有~
佢地放係門口,要自己law架~

首頁

尾頁

跳至