自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

雞蛋+銀器 = 去風 ?!

我想問雞蛋+銀器 拎黎look bb 個身係咪可以去風 ?!

& why 銀器會變左色??

複式洋房

Re: 雞蛋+銀器 = 去風 ?!

男爵府

變左黑色係風黎嫁.....

男爵府

同埋係用旦白嫁...旦黃唔用.....黑色係風...紅色係有火呀....

大宅

blue 係風

大宅

聽過下,不過唔敢試,佳因阿仔條青筋係鼻樑中間

伯爵府

點解唔敢試??
我個仔鼻樑中間都有條青筋,有何關係??
thx~~

tear 寫道:
聽過下,不過唔敢試,佳因阿仔條青筋係鼻樑中間

男爵府

卉卉 寫道:
同埋係用旦白嫁...旦黃唔用.....黑色係風...紅色係有火呀....

thx ar ~~ 原來我bb 有風ar ~~

伯爵府

好媽媽勳章

試得的
青筋辦鼻樑..無事喊三場
無事的...我屋企細果兩個也係o甘
真係無事喊三場
有事喊十場
哈哈

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

ABCD媽咪 寫道:
試得的
真係無事喊三場
有事喊十場
哈哈

ha, 我個女都有喎, 不過佢係比我炳個時先喊唧。

阿女琴日話對眼好痕, 我就用蛋白+銀介指幫佢"look"下對眼, 後尾我自己都"look"埋一份。

其實我想問下, 究竟隻銀介指變黑, 係因為真係有風丫, 定係受蛋白質影響?我試過用熱飯+銀介指黎"look", 但係隻介指冇變色喎?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

民房

睇眼白顏色藍色代表有風,鼻青筋代表支氣管小心傷風咳唔理會變成哮喘,三yrs前無就無

複式洋房

ABCD媽咪 寫道:
試得的
真係無事喊三場
有事喊十場
哈哈

是否即係用呢個方法去碌個鼻樑就可以令果條青筋消失 ?

男爵府

好媽媽勳章

我個仔鼻樑中間都有條青筋!

男爵府

efung 寫道:
睇眼白顏色藍色代表有風,鼻青筋代表支氣管小心傷風咳唔理會變成哮喘,三yrs前無就無

我亞媽都講過 ,, but 唔係好明 .... 眼白會變藍 ??

大宅

我老公'look'過佢話有效!

民房

中醫話

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

伯爵府

好媽媽勳章

Love_U_Suddenly 寫道:
是否即係用呢個方法去碌個鼻樑就可以令果條青筋消失 ?

不是不是...
呢個方法係去肚風...
同鼻樑無關的

男爵府

pat108tap 寫道:
[quote]
efung 寫道:

我亞媽都講過 ,, but 唔係好明 .... 眼白會變藍 ??[/quote]

其實都好明顯嫁...好似眼白唔係白色咁樣lor..少少紫少少藍...點講呢...唔~~~總之就睇落一定唔係白色咁lor

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題