論盡家傭

跳至

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

過份

我之前已經在此發表, 我工人成日傾電話,傾到飯都唔記得食,有一次我收工返屋企,佢無傾電話,不過半個鐘之內,開咗火兩次唔記得熄息火,我見到問佢煮咩,佢先知如夢初醒,先知自己無熄火,我忍無可忍,同Agent講, Agent收咗佢電話,係Agent個邊仲簽埋警告信,不過佢過咗兩星期之後, 佢自己再出另一部電話,另外收到兩封情信,係一個佢見到未見過嘅馬來西亞男人寄俾佢,我都唔知俾唔俾佢好,而家真係好想炒佢,但係另一半唔贊成,成日都話炒咗佢無人睇個女,俾你哋係我,你哋會點做.angryfire:

大宅

Re: 過份

我會炒左佢,佢連火都唔記得熄,咁危險,我唔認為佢會好小心睇你個女,一次意外,足以致命.我以前請個過賓賓,又係識左個巴基斯坦男友,拍拖拍到懵晒,個心都唔係做野嘅,我嗱嗱林請佢走,廢時個女有意外.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

別墅

me too, 一定炒,川叫你另一半想清楚•••一失足成千古恨,萬一返唔到轉頭•••
兒童是世界上最快樂的人兒。

大宅

I used to be a working mum and often "one eye opened and one eye closed". Now I am a full time mum, I spend most of the time looking after my kid, my helper can have more time to do the housework...but NO. She only does the housework when I am at home. Once I wasn't at home, she would stay in her room talking on the phone, listening to CDs, watching Cable TV's movies, talking to other helpers in the building for hours (my boy told me and I found it when I suddenly came home earlier). I found many places very dirty. I have reminded her many times that I can now have more time to look for another helper if she doesn't make any improvements. My husband and me do not want to fire her because we do not want my boy to get used to another helper again as he has to change to a new school for K1.
:-(

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果呢d事發生不只一次的的話一定炒, 因為佢巳經冇心機在家做事了, 我會選擇請過一個新, 然後炒舊工人. 本人覺得小朋友好快便適應新工人, 不可以太依賴一個工人.

大宅

My ex-maid had the same problem, once I know, I find a new one and then terminate her. (My husband do not want to change the maid, but I know I do the right thing). My maid also borrow money from financial comapny.

複式洋房

此人實在沒有責任感. 一於炒.

珍珠宮

agreed!!!

mymelody2003 寫道:
如果呢d事發生不只一次的的話一定炒, 因為佢巳經冇心機在家做事了, 我會選擇請過一個新, 然後炒舊工人. 本人覺得小朋友好快便適應新工人, 不可以太依賴一個工人.

大宅

anitaceci,
炒,一定要炒! 佢跟本做唔到佢應該做的事,仲 mud 仲要請佢 請定另外一個 replace 佢,等新的到左先炒佢,米唔怕無人睇個女囉!

男爵府

梗係要炒啦!! 你老公冇理由夠膽死張個女交比一個火都唔睇既人喎, 分分鍾發生咩意外個工人唔會賠番個女比你地架!! 要三思呀!!
I support autism acceptance!

男爵府

mymelody2003 寫道:
agree!

跳至