烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇吃牛排的餐廳好介紹

最好在油尖旺地區

大宅

Re: 有冇吃牛排的餐廳好介紹

Morton of Chicago, Ruth Chris (both in TST).

複式洋房

wig,

請問大約在尖沙咀那處? 價錢如何?

大宅

mr.steak
stonegrill

男爵府

名寶石餐廳都幾好的

大宅

平平地"金鳳"(佐敦)都ok.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

大宅

luiwhy 寫道:
mr.steak
stonegrill

這兩間餐廳的牛排非常著名, 味道也非常不錯. :mrgreen:

民房

旺角(舊華潤百貨)對面------第尾牛扒

男爵府

Mr.Steak-----------AGREE

大宅

我自己煎都唔差架!

你去到stonegrill都係自己煎啦! 不過要比2佰幾自己煎! 仲最好要訂位~

大宅

講開又講,以前TST阿士厘道有間pub叫oasis(唔知摺左未),UNCLE4對面,主要係睇波飲酒,但食牛排都係幾十元,味道真係唔錯(及得上幾佰元的) !

男爵府

2019勳章

luckylady 寫道:
wig,

請問大約在尖沙咀那處? 價錢如何?

Ruth Chris in TST East
Morton at Sheraton Hotel
Both are good and extremely expensive around $500 each.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題