自由報料

跳至

男爵府

BB保你大 SUPER NANNY

請問有冇人知道係邊度可以買到呢套明珠台做O既 VCD�DVD ??   (超級保母 SUPER NANNY BB保你大 )

Thank you !!
你快樂,所以我快樂 !!!

侯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Re: BB保你大 SUPER NANNY

evitalcm 寫道:
請問有冇人知道係邊度可以買到呢套明珠台做O既 VCD�DVD ??   (超級保母 SUPER NANNY BB保你大 )

Thank you !!

我都想知

男爵府

珍珠宮

醒目開學勳章

乜有得賣咩? 我都想睇

大宅

上BT有得download,我都有download1-6集,可惜已經delete0左.

洋房

i want to see too!!!

大宅

I want to see too!

大宅

I want to see ah.................
:-D :-D :-D

洋房

It is a good program for Parents.
Now it is still showing in TVB Pearl, if anyone has record the pervious series, do you like to share with us?

Wendyray

男爵府

2019勳章

I want to see too....
[img]http://img.anycall.com/admin/contents/cms/05/2034259_IMG.gif?[img]

男爵府

我昨天去大眾書局問過, 佢話之前有vcd賣. 現在冇啦 ! 請問有冇好心人可以話過我地知呢 ???????

男爵府

我冇時間睇電視, 反而買左佢本書來睇, 真係好informative呀!!
I support autism acceptance!

大宅

Jolly 寫道:
我冇時間睇電視, 反而買左佢本書來睇, 真係好informative呀!!

Jolly

請問書名是什麼?
是英文或是中文?

~~~~~~~~~~

大眾之前有VCD買? 咁佢地會再有新貨嗎?

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我知呢個係個好節目, 可措我無機會睇, 真係好想知邊度有 dvd/vcd 賣呀.

男爵府

書名都係叫supernanny, 英文的.
janet7903 寫道:
[quote]
Jolly 寫道:

Jolly

請問書名是什麼?
是英文或是中文?

~~~~~~~~~~

大眾之前有VCD買? 咁佢地會再有新貨嗎?[/quote]
I support autism acceptance!

大宅

Jolly,

May I know the publisher of the book? Thanks.

複式洋房

男爵府

銘銘媽 寫道:
我知呢個係個好節目, 可措我無機會睇, 真係好想知邊度有 dvd/vcd 賣呀.

我AUNTIE話呢個節目好好, 所以我想搵返O黎睇. 大眾話佢暫時冇返喎 ??其實個個做人媽咪都好唔得閒, 所以冇時間睇.( 我都係, 又要返工, 放工陪佢玩都死死O下  邊有時間睇? 比工人湊, 佢地又唔識教佢  ) 不過呢套O野人地話媽咪們好值得睇喎 ??)

大宅

我都是睇了前六集咋。

複式洋房

依個節目真係好好睇. 可以教我地d媽咪一d教仔道理,同埋每次睇都可以提醒及加強d教仔意識.
同埋你會發覺其實自己個小朋友都唔係好"差"(因為個節目d case 都幾極端)

有d教仔道理其實大家都知,不過能不能貫徹實行,就需要d時間同功力.

我都要每晚等仔仔睡覺後先可以睇, 好彩老公買左個dvd錄影機,可以好方便睇返個節目.

對人寬容點點. 對己嚴謹點點 . 生活自然開心多多.

跳至