自由報料

跳至

首頁
12345...18

尾頁

大宅

Re: BB保你大 SUPER NANNY

我都係睇錄影, 因為播完都未返到屋企喎.
不過就會同個仔一齊睇, 我個仔3歲半了, 可以順便教佢要守規矩, 咩野唔可以做.

子爵府

你可以係dymocks bookstore搵到呀.
AveryMak 寫道:
Jolly,

May I know the publisher of the book? Thanks.
I support autism acceptance!

複式洋房

我個仔都幾大脾氣,聽好多人講話呢個節目好正,好想睇番,請問仲有冇人知邊度有vcd買呀?同幾多錢?

珍珠宮

醒目開學勳章

几點星期几係明珠台做呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Every Friday at 8:30pm on Pearl

男爵府

anthonyma 寫道:
我個仔都幾大脾氣,聽好多人講話呢個節目好正,好想睇番,請問仲有冇人知邊度有vcd買呀?同幾多錢?

搵O左好多地方都話冇 ?
你快樂,所以我快樂 !!!

大宅

我都係第二集先開始睇, 錄左落帶, 有冇人想睇返? 我試下copy落dvd得唔得先.

商務都有此書賣

click here

伯爵府

Chungmama 寫道:
我都係第二集先開始睇, 錄左落帶, 有冇人想睇返? 我試下copy落dvd得唔得先.

商務都有此書賣

click here

我想睇返, 可否幫忙燒隻比我

男爵府

chungmama,
我都想要,可方便燒一隻給我.

等待驗證會員

I want to see, too.

洋房

[quote]

i also want to have one, tks

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Hi chungmama,

我都想睇返, 可否幫忙燒隻比我?
Thanks a lot!

vian

大宅

I also want to have one. Thanks.

大宅

Chungmama

我都想要, 麻煩你copy一隻比我呀

如果你唔方便, 你可以借合帶比我, 我自己copy

thanks in advance.

子爵府

Chungmama,

如果可以,我都想要,謝謝!

大宅

Hi chungmama,

我都想睇返, 可否幫忙燒隻比我?

Thanks in advance!!!

大宅

click this------------->BB保你大官方網站,含每集內容

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Thanks

click this------------->BB保你大官方網站,含每集內容

大宅

多謝你們支持, 因已有十數位的mummy想要DVD copy, 現暫時截止你們的要求, 敬希見諒.

帶過碟正進行中.......因我的DVD 錄影機是新買回來的, 故錄影完後, 我尚要測試此碟是否可在任何DVD 機播, or只在PC 播放. 有新消息盡快告訴 大家.

大宅

(deleted)

首頁
12345...18

尾頁

跳至