想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實有冇人睇左吉叔又真係bingo左呢?

我而家都係睇緊吉叔, 想問下你地有冇人睇左又bingo左呢?如果有可否講下睇左幾耐呀?
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

複式洋房

Re: 其實有冇人睇左吉叔又真係bingo左呢?

fanipwife 寫道:
我而家都係睇緊吉叔, 想問下你地有冇人睇左又bingo左呢?如果有可否講下睇左幾耐呀?

我睇左幾個月就bingo左,依家就生得啦!

大宅

Hello ccchow,

When is your due date?

大宅

ccchow 寫道:
[quote]

我睇左幾個月就bingo左,依家就生得啦![/quote]

咁你睇左幾耐呀?我剛剛上個月開始睇23�6到現在冇停過

憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

複式洋房

CinCinla 寫道:
Hello ccchow,

When is your due date?

CinCinla:
8月29日,仲有4周...... 有d緊張!
如果無記錯,你個bb女都出左世啦,係嗎?一切安好?

複式洋房

[quote]
ccchow 寫道:
[quote]

我睇左幾個月就bingo左,依家就生得啦![/quote]

咁你睇左幾耐呀?我剛剛上個月開始睇23�6到現在冇停過[/quote]

fanipwife:
正確黎講,我係上年7月開始睇,不過就以調理為主。到左9月左右,就開始食for生仔

首頁

尾頁

跳至