跳至

首頁

尾頁

禁止發言

wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

我小朋友都係出世冇耐去健康院發現心有雜聲轉介左去屯門醫院兒科呢,現在三歲多每年都checkup住,但就冇入院同食藥..
希望你小朋友會無事..做父母真係好膽心呢

--------------------------------------------------------

男爵府

放心啦, 我侄女出世個陣都話心臟有雜音, 而家都中七考大學, 無事的:loveliness:

洋房

照過超声波就知係唔係心漏啦,你唔留低過夜都唔怕,有姑娘帮你睇住BB同埋喂奶(医院专用奶粉)嘅, 希望BBcheck過冇嘢,全家人就唔使擔心啦,為BB祈禱.....
原帖由 milk2008hk 於 31/12/2010 11:56 發表
有無人試過初生BB去健康院個E生話個心有雜音呀??
跟住轉去屯門E院睇兒科,而家話1月5日去入院喎....等E生睇下喎....好擔心呀......
我仲要泵人奶既.....如果真係要過夜都唔知點....唉 ...

禁止發言

洋房

我囡1个月大個時入院都係食紧人奶,冇人陪夜既,食醫院奶粉(一餐一樽)姑娘會比你自己揀是否陪夜,有冇签纸就唔記得啦,若果留夜要准备足够尿片,一盒濕/干紙巾,換洗BB衫(時間隔太耐記唔清楚添 )其实陪夜好辛苦又幫唔到咩野,日頭去探BB都得既
原帖由 milk2008hk 於 1/1/2011 20:25 發表
唔係一定要有個家人陪架?????thx

禁止發言

首頁

尾頁

跳至