心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如果老公在您生日當天無任何表示您會點?

如題: 他是記得的 會不會嬲 或不嬲 或若無其事? 您地會點做? 有無試過?

子爵府

Re: 如果老公在您生日當天無任何表示您會點?

我會嬲 ga!
I will show my unhappy face and squeeze my mouth to him. Then, ask him ~ "Do you remember what day is today?" If he still forget it, I will ask him to think about it.

伯爵府

2021勳章

I will :-( & ...

But I think he won't.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

洋房

以靜制動,過左一段日子先話俾佢聽..等佢唔安樂,到佢生日時...以牙還牙..以眼還眼...雖然耶穌話唔好以咁..hee...佢生日時若無奇事.........咁...無任何表示俾佢,又或者,故意大搞慶祝,等佢仲內疚...

我是天空裡的一片雲,偶爾投影在你的波心,你不必訝異,也無須歡喜,在轉瞬間消滅了縱影

大宅

佢以前有冇試過?同佢講啦!我生日前一個月已經成日提住,驚死佢唔記得。 ?
不過另男人唔會花太多心思去為好妳諗点慶祝,我老公都係得利是同晚飯!未結婚前都有花 :-(

大宅

如果佢無任何表示, 你試吓自己約佢出街食飯, 然後去買樣禮物叫佢比錢, 有d男人係唔會花心思去諗, 好似我老公就係一個人板, 我生日既時候, 我老公多數淨係同我出街食飯, 好多時都無禮物, 我同佢拍拖到結婚, 佢都未送過花比我 :-( :-(

複式洋房

我都不會要求什麼特別禮物 因有時只時表面野! 食餐都可以 我反而在意佢一些心思都無羅 佢生日我早一個星期已同囡囡商量定如何與他慶祝 但佢就無 都係我同囡囡講 所以我而家好嬲 已經無睬佢! 因好過份...

大宅

lyly 寫道:
我都不會要求什麼特別禮物 因有時只時表面野! 食餐都可以 我反而在意佢一些心思都無羅 佢生日我早一個星期已同囡囡商量定如何與他慶祝 但佢就無 都係我同囡囡講 所以我而家好嬲 已經無睬佢! 因好過份...

哈哈, 我會好嬲架
咁重要既日子點可以唔記得架, 最低限度飯都有一餐食啦, 好彩我honey一定記得, 之前會借d"意"問我鍾意d咩
Love You Baby

男爵府

好媽媽勳章

係我就一定嬲架,仲要俾多d說話佢聽添,一年一次啫,食餐飯都得呱,你忍得佢一次,佢就以為無所謂,所以你要俾d顏色佢睇,等佢記得老婆生日要有表示先得架,哈..............
lyly 寫道:
如題: 他是記得的 會不會嬲 或不嬲 或若無其事? 您地會點做? 有無試過?

大宅

我同 husband相識加結婚成12years,女都有埋,so我無咩所為,通常我like d 咩話佢知買咗就當生日禮物,男人多數無咩心思 la.

珍珠宮

今年我既生日我老公就係唔記得左

我會唔多高興, 跟住話佢唔記得lor..... 過左就算lu.....

大宅

我會好嬲
同罵佢一餐

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

winglamcarmen 寫道:
我同 husband相識加結婚成12years,女都有埋,so我無咩所為,通常我like d 咩話佢知買咗就當生日禮物,男人多數無咩心思 la.

我HB都係咁

男爵府

dream_cool00 寫道:
佢以前有冇試過?同佢講啦!我生日前一個月已經成日提住,驚死佢唔記得。 ?
不過另男人唔會花太多心思去為好妳諗点慶祝,我老公都係得利是同晚飯!未結婚前都有花 :-(

我老公得一餐晚飯tim咋, 連利是都冇

洋房

在我生日之前, 問佢取佢張提款咭. 如果當我生日佢沒有任何表示. 就取佢D錢去買自己喜歡的東西. (注:要好貴個種) 之後同佢講, 我以有生日禮品, 您(老公)唔需要買, 跟住比反張提款咭佢. 記得要多謝老公.

如果佢唔比張提款咭您. 就算啦!!!!

大宅

因為我同我老公生日,仲有結婚週年相差1 & 3日,所以通常我同佢都無咩所謂,有無都係甘,我上年已經無禮物收架啦,不過都仔大同都結左婚甘耐,我都無所謂lu,平時要買野問佢囉佢都唔會唔比,甘已經好好架啦...hehe

複式洋房

通常我都會係我生日前幾日不斷暗示提佢,

首頁

尾頁

跳至