嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇Tuen Mun/Yuen Long兒科醫生介紹 ?

請問有冇Tuen Mun/Yuen Long兒科醫生介紹 ?
Thank you !

複式洋房

Re: 請問有冇Tuen Mun/Yuen Long兒科醫生介紹 ?

元朗 - 黃國榮, 謝建華

大宅

Re: 請問有冇Tuen Mun/Yuen Long兒科醫生介紹 ?

元朗 - 黃國榮 (都係bk媽咪介紹我同個仔睇...個仔都同呢個醫生幾夾...不過希望見黃醫生少d好d喇 :lol:今日先去完)

複式洋房

Thank you !

大宅

屯門建生邨 - 郭國義 (我家姐同我b仔, 同事個女都同佢夾)

大宅

2021勳章

總之唔好睇屯門置樂花園一個叫莊 X X的女醫生. 我個仔上個星期三感冒, 流黃綠色鼻涕, 咳得好犀利, 仲嘔. BB平日住起葵涌婆婆的屋企, 放假先返屯門自己屋企, 所以臨時臨急就搵左呢個莊醫生.
呢個醫生求求祈祈探下心口, 睇下喉嚨同鼻 , 最過份整個過程身旁的護士都係用暴力, 好似睇喉嚨時就"監生"用力襟住佢個頭同頸. 令BB好驚. 仲有個醫生的聲音好尖, 講野好快, 令人感到好煩.
最勞氣係BB食左五次藥, 一點好轉也沒有, 病情更嚴重. 食完藥BB淨係訓, 身軟腳軟, 好慘.

子爵府

畀面勳章

陳鳴偉醫生

地 址 :元朗建業街84號聯發洋樓地下2號舖(近新B仔涼粉)
電 話 :24736123 . 24774123

有耐性, 唔會隨便用抗生素

洋房

Please let me know the address & tel of Dr.黃國榮 and Dr.謝建華. Thank you.

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Dr. Tse - address : Shop 6, G/F., Yuen fat hse, Sau fu st., Yuen long (大橋街市斜對面)

Tel: 24788255
元朗壽富街 , 元發樓地下六號

複式洋房

屯門置樂黃小山, 好多小朋友睇架. 不過就唔係成日係度, 去前打電話去問下先.

大宅

2021勳章

莊醫生就係同黃小生share一間診所

首頁

尾頁

跳至