跳至

公爵府

買左個好正既音樂射燈

我尋日去荷花買左個音樂盒連燈比囝囝, 牌子係 vtech, 二百蚊有找, 覺得幾正, 大家有興趣可以買返個比 bb 呀

呢個除左有大自然音樂, classical 既音樂之外, 同時可以著埋燈, 投射 d color 公仔上天花板比 bb 睇, 轉轉下, 我囝囝而家好鐘意睇電視, 鐘意 d 閃閃下既畫面, 所以覺得呢舊野好岩 bb 睇.

唔好處就係要熄左房燈先得, bb 睇住呢舊野興奮到跳晒舞, 熄晒燈都訓唔到覺
[/url]

大宅

Re: 買左個好正既音樂射燈

我個囡又係勁鐘意睇電视,攪到要入房瞓底食人奶,真係吹漲! 等我去

公爵府

我個囝, 而家未識坐, 就成日追電視, 真係驚佢會'射呢'眼

呢舊野最衰 d 投射光唔夠強, 要熄燈, 仲有個好處係可以 set 時間黎 play 歌仔, 教大細聲 & 投射燈既開關
[/url]

男爵府

我個囡都係勁鍾意睇 tv, 好似真係識睇咁.

大宅

我都有套小熊維尼投射燈,,,但未比亞囝睇,,仲諗住佢未識睇添,,,我都要開比佢聽同睇下先,,嘿嘿

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都買了果個音樂射燈,係隻鴨仔燈,吊住3隻鴨仔轉,我個BB都好鐘意睇.不過我係荷花買3佰幾款呢. :wink:

公爵府

我 bb 睇吊飾, 自己玩到嘔晒奶, 搞到我要成日收埋 d 吊飾呀, 等佢唔係飲飽奶時先可以玩 ... :-(
[/url]

複式洋房

我都買o左v tech哩款射燈呀!! 不過一個月之前個仔仲未識睇, 所以後來拆o左, 我諗佢而家識睇o架喇, 因為佢而家睇住床邊個個音樂吊飾都睇得好高興咁, 等我返去都整番個射燈俾佢睇下先.

公爵府

你快 d 整啦, bb 實跳晒舞
[/url]

複式洋房

我前日返屋企整番棧燈喇, 噚日俾個仔睇下, 佢都好留心咁望住天花板, 但係點知棧燈唔穩陣, 跌o左落唻仲整親bb, 喊到佢飛起呀!! 你都要小心d呀!! :-(

公爵府

係呀, 果兩條帶唔穩陣, 我再搵個床圍 long 住囉, happy 仔咪喊餐屎? 陰公 ... :-( :-(
[/url]

公爵府

你一係唔好放床仔度, 放o係 d 平面會安全 d, 佢一樣可以望到, e.g. 台面/椅子 ..
[/url]

複式洋房

蝦蝦 寫道:
係呀, 果兩條帶唔穩陣, 我再搵個床圍 long 住囉, happy 仔咪喊餐屎? 陰公 ... :-( :-(

係呀, 佢喊到飛起呀!! :-( 搞到我肉都赤埋......所以而家咪將棧橙札糭咁札, 不過唔知仔仔見到會唔會陰影呢?

公爵府

bb 好快唔記得架喇, 唔駛擔心

happy,
你個 bb 又係笑到個口得個窿, 好搞笑
[/url]

跳至