在職全職

跳至

首頁
12345...36

尾頁

複式洋房

有沒有住美孚新邨全職媽咪

hello all,
我囝囝兩個半月大,剛搬住美孚新邨人新路不熟。有沒有住美孚新邨媽咪傾吓呀!
敏B

別墅

Re: 有沒有住美孚新邨全職媽咪

Hi,

I am also live in Mei Foo Sun Cheun. This is my first time to talk in this website. I am so excited.

My baby boy is also around 2.5 months. He born on 2May2005. How about your BB?

複式洋房

Hello Connie, nice to meet U here ar... my BB born on 28April!! Are U full time mama??

複式洋房

2019新春慶豚圓

I live in Mei Foo too . How long u move here?? I lived here about 3yrs!! Your BB is born in same day as my son but my son is 2 yrs old now!!

複式洋房

hello chanrab! I just move here about a week jar...how do U feel about here?? how old of your baby ar??

複式洋房

2019新春慶豚圓

美孚交通都幾方便,但食肆就少D,你住第幾期?我住2期,你有幾多個小朋友呀?我細仔同你BB同日出世,但佢已經2歲 la!!

複式洋房

2019新春慶豚圓

你係咪全職媽咪?

別墅

I wish I can be a full time mom Manb, but unfortunately life is cruel. Is it fun to be full time mom?
We have been living in Mei Foo for around a year. Rent only... we now have a concern over the future of BB in terms of education. What do you think??

複式洋房

我住第四期呀!是新手媽咪!因為要湊BB,quit咗份工,全職湊BB。尚在適應新生活。你係唔係全職媽咪,可否分享吓湊仔心得呀?
敏B

複式洋房

2019新春慶豚圓

Hi Connie. I'm Rebecca.我係全職媽咪,但我覺得OK la!因為小朋友可以成日係你身邊,對佢哋成長會好D,你想BB讀邊間學校?

複式洋房

2019新春慶豚圓

Yes I am.我有3個仔女 la!2女1仔,已經做咗全職媽咪6年la .How about your bb好凑嗎?

複式洋房

Connieleo, I have no idea about my BB future education! I am not so familiar about the school network of Mei foo! Do U have any suggestion??
其實full time ma ma原來唔係想像中咁易做。可能我好enjoy我以前份工和social life,而家無哂,so...尚在適應中!咁你BB邊個湊呀?
敏B

複式洋房

2019新春慶豚圓

你有冇人幫你手呀?

複式洋房

Hi Rebacca,請緊印庸,要八月中先到呀。你呢?你兩個女女幾大呀?我個囝囝唔知算唔算好湊,因為無得比較,我身邊沒有朋友係全職媽咪而個小朋友又同我的差不多大。我真的很想聽吓過來人的分享和支持!
敏B

複式洋房

2019新春慶豚圓

1個8歲,1個3歲半,所好煩成日爭嘢打交投訴,現家暑假我簡直想死,好在個大女今日去咗camp要3日後先返,都可以休戰3日!

別墅

Hi Rebecca,

My baby is taking care by my 印庸 now. However, I am still thinking whether my baby should keep in my mom house or in my own house after I go back to work. I do not fully trust my 印庸 because I afraid she will hit my BB when I am not at home. Would u please give me some suggestions?

My friend will give me a book regarding kindergarden informations. After my review, I will let u know.

大宅

Hi, all mama,

我又係叫rebecca, 我有孖b女住在盈暉台,她們在20.4.05出生, 我都無做工約年半, 到而家都未慣, 不過有2個b都係要留在家中, 有1個印庸幫手, 她都幾好, 而家2個b愈大愈容易照顧,都幾得閒,每晚6點左右我都帶1個去嶺南之峰
你地做全職媽媽辛苦嗎?有機會帶d bb一齊出來玩或者飲下茶

rebecca

別墅

Hi all mama,

It's a good idea to have gathering. How about afternoon tea? Like the “有钱太太”。哈哈

複式洋房

Hello Rebbecca, 咁"橋"呀!我又係成日呢個時候帶我囝囝落嶺南之峰,唔知有無撞過你呢?我聽日都應該呢個時間落去,唔知有無機會見吓面呢!?Connie & Rebecca, 你放工放幾点呀,一起去公園傾吓凑仔苦與樂呀!
ManB

別墅

Hi Manb,

I will be back to work on 1Aug, let's fix the time that meet at 嶺南之峰, o.k.?

Connie

首頁
12345...36

尾頁

跳至
熱門主題