育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

BB展一問

我想知bb展有咩買?有咩有折?入咩貨最低?

侯爵府

Re: BB展一問

我都想知, 因為我未去過, 但我又怕人多會迫到自己.
我想知到時仲係操身大細同埋就生得嘅我值唔值得去. ?-(
thanks

大宅

上年我去過, 嗰時都係陀住bb都有7個月架, 買入場劵時會有一本嘢比埋你, 裏面有好多不同的BB會表格, 每填一張去到指定的counter交回張form, 佢哋會送些小禮品給你, 都好多過, 咁多間夾埋喎! 都有啲嘢好平架, 有幾多折我又唔記得, 有時買嘢都會有好多贈品送, 都幾抵! 如果你哋未買bb用品, 去睇吓都好架, 不過都係你哋自已決定la!

如果真係決定去的話, 最好先準備一些label(有你哋的姓名, 地址, 電話等資料, 去到好多form要填架(入會表格), 最好帶定個袋仔去(放小禮物).

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

fong7346,

我想問下d label 係一張過, 定係分開姓名, 地址,電話幾個label呢? 冇否送貨服務?

:lol:

禁止訪問

大宅

姓名、地址、電話、預產期等資料一張過, 用label好過到時用筆"族樣"填咁麻煩. 有冇送貨我就唔係好清楚, 我嗰時買Pampers (NB)尿片都係老公攞咋!

重有呀, 如果去BB展前最好食埋嘢先去, 嗰度啲嘢食都好貴架!

klcconnie 寫道:
fong7346,

我想問下d label 係一張過, 定係分開姓名, 地址,電話幾個label呢? 冇否送貨服務?

:lol:

子爵府

2019勳章

我個bb都已經3個月大,基本用品都有,還值得去嗎?
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

大宅

我前年去個時, 真係每張form填入會表格, 寫到手軟 , 上年我就造咗個原子印, 真係好方便

男爵府

我諗年年0既discount都唔同, 上年我見nuk 賣奶樽等等超平, 人龍超過50人, 成個counter仲要迫爆晒.

別墅

我想請問下如果帶bb去會唔會唔方便~因為我怕人太多bb會扭計 而且驚空氣唔好~我仲想問如果填個d入會表格已經出世既bb使唔使附針卡比佢呀~唔好意思問甘多~
多謝晒先

珍珠宮

上年去過, 好似得NUK係特別平, 不過條人龍真係好長, 基本上見到D人係邊叫老公排隊, 邊自己揀野囉. 其他野就真係好似冇咩特別平, 有D小禮物囉.

洋房

我想問吓, 今年的bb展係唔係8月6日至8日呀? 門票是否入場前才買呀?? thank you
:-) :-D :-D :-D

男爵府

2019勳章 熱血勳章

上年人晒會…今年仲要唔要填表入呢?有咩方法填得無咁辛苦呢?

洋房

我去年也有去,以為有Avent奶瓶送,結果送晒,只買咗NUK濕巾,但後來發覺間間百貨公司做好價都係一樣,咁即係:用咗$20X2,熱咗一日,疲倦了一日,俾老婆"娥"咗辛苦一日,同埋攞咗2包双裝尿片.

cway 寫道:
上年去過, 好似得NUK係特別平, 不過條人龍真係好長, 基本上見到D人係邊叫老公排隊, 邊自己揀野囉. 其他野就真係好似冇咩特別平, 有D小禮物囉.

大宅

上年我買左詩思樂棉花,都好平$25包重送濕棉sample+乾棉sample+即棄口水肩
重買左媽媽袋(a字頭紅藍色個隻),有折重送野

不過真係好多人 而且要羅餐死 重要比cash

別墅

我上年都有買左詩思樂棉花,好平! :lol:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我去年也有去,買

大宅

oh.....原來要排晒隊比錢,老公實ee哦哦啦 :-(

禁止訪問

洋房

上年陀住BB去過, NUK值得入貨! 無論奶樽, 濕紙巾, 蒸煲都抵買! 但要接受排超長龍

思詩樂都抵入貨, 尤其濕紙巾!

不過奉勸一句, 千祈唔好帶小朋友去! 上年見到D BB車, 塞住晒, 行又行唔到, 係度好似人地玩碰碰車咁

首頁

尾頁

跳至