美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

新加入,請指教 !!!

大家好! 我係新加入既熹媽,熟既朋友通常都咁叫我架!
今日第一次登入呢個有關美容扮靚靚版,好有興趣呀,而且見到好多朋友都對"纖體"及"美容"有好大興趣. 我都係呀,我係一個纖體顧問(唔係用儀器,係用健康既方法,而且減完唔肥返架),對護膚有少少認識啦. 希望日後可以有多D機會同你地傾計呀!!!

大宅

Re: 新加入,請指教 !!!

唔係用儀器,係用健康既方法,而且減完唔肥返??
really?? and what's your method?? ?-(

大宅

什麼方法? please share... thanks.

別墅

?-( ?-( ?-(

別墅

纖體顧問=傳銷商>呢到好多你行家

複式洋房

哈哈! 係直銷呀,同傳銷唔同,但最緊要係有無效囉,最最緊要係安全呀! 有正野唔怕同人分享架! 如果你地有興趣見下我減肥前同而家既相,send 個 email 比我啦 !

記住, 直銷係直接銷售, 客人買一支又得,買幾多都得, 而且我地係hk直銷協會既會員黎架,有監管,所以十分安全!!!

複式洋房

Alexandrite,

我係用"高營養,低熱量"既營餐餐做代餐減肥囉!

複式洋房

可以說是甚麼牌子嗎?

大宅

熹媽,
send啲嘢比我睇睇啦! Thx~
[email protected]
2個寶貝~雅詠&灝泯

複式洋房

當然可以啦, 我就係已經有 25年歷史,產品遍佈全球60個國家既"康寶萊"喇 !

別墅

熹媽:
我以前食晒一set,真係得,不過下午會有d頭暈,我想問可唔可以單買一支lemontea粉,同幾多錢呀
熹媽 寫道:
當然可以啦, 我就係已經有 25年歷史,產品遍佈全球60個國家既"康寶萊"喇 !

複式洋房

貓貓豬,
你會唔會係餓得濟呀 ? 唔會因為食左就頭暈架. 唔好唸住食代餐就唔食得其他野喎,餐與餐之間都要食D野,只要唔係高熱量或者肥膩就得架喇.
你係咪講"運動茶"呀 ?

請問點樣可以回應既時候有埋人地埋野呀,hehe!

子爵府

得罪講句康寶萊雖然係直銷,但係一間最hard sell既直銷.手法同傳銷差唔多,又成日逼人入會.我真係好鬼怕佢d人.

當然樹大有枯枝,我知唔係個個都係咁.但我識果d真係咁囉.

得罪晒....我只想講出我遇過既人"姐". :cry:

複式洋房

唔緊要,十隻手指都有長短啦,我地HK有差不多1000個直銷商,你唔好彩既咪遇到D唔好囉,不如你平時經開邊,等你遇下我啦,hehe! 埋白講,去D咩咩纖體公司,你唔碌爆咭佢都唔比你出門口呀! 我地係你想買一支又得一套又得,信唔信,你自己選擇啦! BYE !

garon 寫道:
得罪講句康寶萊雖然係直銷,但係一間最hard sell既直銷.手法同傳銷差唔多,又成日逼人入會.我真係好鬼怕佢d人.

當然樹大有枯枝,我知唔係個個都係咁.但我識果d真係咁囉.

得罪晒....我只想講出我遇過既人"姐". :cry:

首頁

尾頁

跳至