美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇皮膚科醫生介紹?

有冇皮膚科醫生介紹?香港區,唔該

子爵府

Re: 有冇皮膚科醫生介紹?

銅鑼灣怡和街 沈祖明醫生
我化妝miss話,佢有幾個客原來之前係爛面,
聽講係睇佢之後,滑晒!
完全唔覺佢地之前係爛面!
仲要收費唔係貴!唔使過千!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

西環
陳福全

別墅

中環~史泰祖,好好,BUT好貴.仲有彩光做TIM.

大宅

唔該晒!其實係我姐夫皮膚敏感左幾個月,睇左醫生停左藥又
再起返,都唔知點解會咁,我同家姐懷疑佢對奶有敏感,因為係
由佢飲高鈣 奶個段時間開始起,但後尾都停左冇再飲,醫生話好難講會唔會係對奶有敏感,
我家姐想佢睇多個醫生

大宅

我一家三口都是睇沈醫生

tiffany_wong23 寫道:
聽講係睇佢之後,滑晒!
Happy

大宅

另外, 之前睇過中環的黃國安醫生
不過覺得收費貴d!
Happy

大宅

Wong Kwok On's medicine is very strong that I got headache when eat it for 3 months. However, my acne still not be cured.

大宅

大約一次幾多錢?

大宅

cltm
大約幾多錢睇一次

RL

cltm 寫道:
我一家三口都是睇沈醫生

[quote]
聽講係睇佢之後,滑晒!
[/quote]

大宅

我睇咗3次, 分別
$520, $140, $300 (我認為佢第二及第三次沒有收診金只收藥費, 因為入去見咗醫生應該唔夠1分鐘)

老公睇咗唔記得幾多次 (約有七或八個月, 通常2至3個星期睇一次)
由$280 至 $480不等 (初時貴d後尾平d)

小b睇咗3至4次
由百幾至3百幾

RL 寫道:
cltm
大約幾多錢睇一次

RL

[quote]
cltm 寫道:
我一家三口都是睇沈醫生

[quote]
聽講係睇佢之後,滑晒!
[/quote][/quote]
Happy

大宅

cltm:
唔該晒妳,我姐夫上次睇左個醫生$800.00都好似一般

Rl

[quote]
cltm 寫道:
我睇

大宅

唔洗客氣, 琴日睇沈醫生時, 姑娘話佢地會在8月7至17或18日放假 (唔係好記得17定18日啦), 要睇醫生記得預約, 因為繁忙時間好多人, 約咗有時都要等超過1小時.

[quote]
RL 寫道:
cltm:
唔該晒妳,我姐夫上次睇左個醫生$800.00都好似一般

Rl

[quote]
cltm 寫道:
我睇
Happy

大宅

環保接龍勳章

cltm;

我想問下沈醫生,地址,電話.可否比我.謝謝

大宅

joyce828

pls check pm
Happy

複式洋房

可唔可以send埋沈醫生個地址俾我?

大宅

cltm

我本來book了今個fri去看x泰祖 ,因為我的暗倉生唔停 ,
但係看完呢個topic ,見你同tiffany都話沈醫生好 ,所以
我今日都打了電話去1083問沈醫生電話 ,而今日我亦看了他 ,首先我要強調這是本人對他的感覺 ,無意冒犯他 ,
他對我的態度是愛理不理 ,問一答一,同我講野 ,佢隻眼完全唔望我 ,總知是很不在乎的感覺 ,令到我覺得好似唔洗比$咁 ,
他說我毛孔閉塞 ,開了2星期抗生素 ,1枝洗面 ,2小盒塗暗倉的cream ,合共520元 ,我今日第一天看 ,希望會好啦 !
你地都話佢好 ,我都相信佢醫術係高門的 !

PS -7/8-18/8 ,沈醫生放假
我有一個5歲女女和8個月仔仔 , 閑時返下 freelance湊下仔...

我的blog
http://hk.myblog.yahoo.com/chancharlize/article?mid=1357&prev=1373&next=1342

複式洋房

我有同事搽蘆薈

別墅

好媽媽勳章

你可以試下呢個呀, 我以前好多暗瘡都睇過佢.
佢都幾好嫁, 都會細心解釋你聽既.

張必達PETER CHEUNG
註冊專科︰ 皮膚及性病科
地址︰ 九龍尖沙咀彌敦道100號東英大廈216室
診症時間︰ 星期一 ︰ 1000-1300; 1500-1830
星期二 ︰ 1000-1300; 1500-1830
星期三 ︰ 1000-1300; 1500-1830
星期四 ︰ 1000-1300; 1500-1830
星期五 ︰ 1000-1300; 1500-1830
星期六 ︰ 1000-1500

辦公室電話︰ 2368 1023
辦公室傳真︰ 2367 3679
[img align=left]http://mydeskcity.com/QTZY/GIF/7caicg/7caicg002.gif[/img]

大宅

deedeegogo :

Sorry, 我想大家對 “好” 的定義有不同的想法及期望. 我覺得佢好是因為佢用的藥對我的皮膚問題有作用.

其實我老公睇先過我, 老公已告訴我沈醫生在睇病人時的 style, 所以我才不以為以沈醫生態度, 並不覺得有很大的反感.

老公睇佢是因為皮膚敏感, 未睇佢時, 有時晩上會痕到訓唔到, 睇咗佢現在已無這情況, 而面上因敏感而致的發紅已經少咗. 自己的暗倉及亞b的濕疹都已好咗好多.

希望大家的暗倉問題早日痊癒!
Happy

首頁

尾頁

跳至