美容扮靚

跳至

大宅

2019新春慶豚圓

Amxxy 的減肥代餐work嗎...∼∼???

各位扮靚高手:

你地有無人試過Amxxy 的減肥代餐??
係米要加入protein來飲的??
價錢貴嗎...???
如果only代早餐一餐,有效嗎???

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: Amxxy 的減肥代餐work嗎...∼∼???

睇下你乖唔乖啦, 如果你跟足佢地指示, 一定 work

因為我舅母 & 我表妹都已經瘦左, 也沒有體重回升....

佢地有好多方法去減, 因為不同人士有不同的飲食及生活習慣, 致於代餐, 通常都在午餐....

如果有興趣, 我可以問下佢地, 再同你分享啊 (我過瘦, 唔需要減肥, 但係睇到佢地減左之後, 仲精神過以前, 真係登佢地開心)
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

複式洋房

我而家食緊herbalife既代餐減肥,三個月13磅,一個星期已經減左四吋胃腩,佢地係以細胞更新計劃,所以一定唔會肥返,我有個朋友食過,十年無肥返. 我可以提供資料比你架 :

[email protected]

大宅

2019新春慶豚圓

熹媽 寫道:
我而家食緊herbalife既代餐減肥,三個月13磅,一個星期已經減左四吋胃腩,佢地係以細胞更新計劃,所以一定唔會肥返,我有個朋友食過,十年無肥返. 我可以提供資料比你架 :

[email protected]

熹媽:
其實我都試過herbalxxfe的, 不過現在想嘗試
另一隻law..........

複式洋房

好呀,你試下搵下啦,如果真係有須要幫忙,隨時可以搵我架.

別墅

我都想知可以在那裡買個d 產品,可否告訴我

大宅

2019新春慶豚圓

可以自己到AMWxY的店舖,
是在旺角的.

我明天開始食代餐啦......
希望fit fit 啦...

:tongue:

複式洋房

LeBlue : How much & how to take it ?

大宅

2019新春慶豚圓

代餐:約$200/14包
旦白粉:約$250/1罐

跳至