論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

俾著你,你會點處理?

阿B(六個月大)啱啱傷風咳先至好返啲(未好返晒),個印印今日打嚟公司話我知佢發現自己流鼻水,懷疑自己感冒.我己叫佢即刻帶口罩, 驚佢又傳返俾BB, 聽日我會叫佢去睇醫生,但駛唔駛放埋佢假呢?如果放佢假,要佢stay係房休息定出街好呢?大家會點做?

珍珠宮

Re: 俾著你,你會點處理?

如果你見到個工人真係病咯, 咪話佢知叫佢休息一日囉, 不過要佢留喺屋企喎, 不可以出去.

複式洋房

agree with cway..

can let her have one day leave but must stay home.. if she need to get in contact with kids, must wear a 口罩...

公爵府

agree, must wear mask

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wear mask
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至