跳至

複式洋房

9月媽媽,你地會係邊度生呀?準備好"走佬袋"未呀?

9月媽媽,你地會係邊度生呀?準備好"走佬袋"未呀???

我會係浸會生,但係仲未準備"走佬袋"!!!
唔知要準備甚麼???點算???

洋房

Re: 9月媽媽,你地會係邊度生呀?準備好"走佬袋"未呀?

我係TM醫院生,走佬袋D野已經買哂了!但未執好一袋,物品如下:產婦衞生巾.乳墊.拖鞋.洗面毛巾.牙膏牙刷.梳.盒裝紙巾.杯.網褲或紙內褲.床墊.出院衫.BB用品如下:BB衫.包巾.尿片.BB濕紙巾等等....

伯爵府

2019新春慶豚圓

我去仁安ar

禁止訪問

子爵府

我會o係屯門生呀,都差唔多買齊o野,執就執o左部份。

大宅

畀面勳章

我去威爾斯生呀, 所有野都準備好哂, 以防萬一,
請問床墊要買嗎?
:weapon:

禁止訪問

睛靈勳章

侯爵府

執左大部份,仲有小部分未執入袋

複式洋房

Dear ayubb,
請問你响浸會係買package定唔係呀?如果唔係,係咪所有野都要自己帶?

大宅

拾完喇,可以隋時走得喇..... :-P

大宅

我都買好嘢,不過末拾....

複式洋房

Coco926 寫道:
Dear qyubb,

你去產前產後有一個topic好詳細架,唔駛擔心啦.....

我都未執好,不過已經買晒喇..........

Coco926"

Do u have any information about the talk???if yes, would u mind to PM the data to me???
Thx a lot

複式洋房

psuzie 寫道:
Dear ayubb,
請問你响浸會係買package定唔係呀?如果唔係,係咪所有野都要自己帶?

psuzie"

i am not join the package...i dun know what should i need to bring also...i haven't prepare it yet!!! :-(

複式洋房

Dear All"

請問有無媽媽可以提供浸會唔join package"走佬袋"list比我呀???
Thx a lot!!!

複式洋房

第二胎驚早產,所以一早搞店!
衪未曾應許天常藍,衪未曾應允花兒常開,衪卻恩許衪的慈愛常在!

大宅

近排忙搬屋嘅野, 都冇時間買入院嘅野, 我諗8月頭先買冇問題掛.

上一胎我早產, 我又係乜都未買(入院野), 咪叫老公去買囉, 政府醫院通常都可以借住先。

複式洋房

我都買好晒,執好添!你

大宅

執好喇~~不過仲爭有扣同冇扣既m巾未買...因為唔知邊到有得買...~_~"有冇人可以話我知呀???thanks
最近個肚好墜..子宮又收縮得密左....成晚訓唔到覺...因為條腰好痛..成個人謝晒...所以好驚早產...仲成日急大同急尿....好緊張呢~~~

別墅

我仲未執晒...
不過之前個中醫教我記住著件有帽夙褸(摭住個頭同條景)...
同埋長褲... 佢話出院個下攝親, (我諗係等&上落 taxi個陣) , 第時點補都好難架... 你地都預備定呀.

大宅

2019新春慶豚圓 我的育兒心得勳章 親子王國15週年勳章

nikitaki,

關於有扣同冇扣的孕婦衛生巾,你可以係萬寧、屈臣氏、荷花、吉之島等地方買得到。

nikitaki 寫道:
執好喇~~不過仲爭有扣同冇扣既m巾未買...因為唔知邊到有得買...~_~"有冇人可以話我知呀???thanks

跳至