夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔開心呀!!!

好唔開心呀!!!
老公激嬲左我,竟然扮無野,
同佢一齊8年啦,第一次咁嬲,
原本佢激嬲左我,我嬲一陣就無野架啦,
點知見到我喊都唔理我,竟然扮無野,
我同佢一齊咁耐從未試過唔采佢架,
今次我真係好嬲呀,無采佢2日,
佢都唔理我,我真係好唔開心呀,
喊左2日啦,喊都隻眼腫晒啦,
佢係咪已經唔愛我啦!!!

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 好唔開心呀!!!

你老公未必係唔愛你, 因我老公成日話愛你唔使做出面的, 從細微的野你自己去feel 喎!
不過你是否次嬲都一定要佢氹你先呢?
有時要你氹吓我, 我氹吓你, 大家先會開心, 況氹吓氹吓好快就一世嫁, 如果今次佢唔係太過份的話, 就咁算啦!
唔好再喊啦! 開心d 啦

大宅

係因為乜事嬲先?? 另外,會唔會係妳平時都已經成日喊? 唉...男人好衰架,如果見妳成日喊,見得多都煩啦,所以同一招唔能夠經常用架~~

男爵府

畀面勳章

佢做錯d乜嘢....你嬲得佢咁緊要呀....或是佢有難言之隱....點知你又出一哭二鬧三上吊呢招....佢咪廢事同你講啫....如果唔係大過錯嘅(又要諗吓自己有冇錯先)....算把啦!....咪煮餐佢鍾意食嘅餸比佢食lor....咁樣冷戰落去唔係辦法wor

大宅

過一排就無事放心啦.

大宅

唔好鑽牛角尖,應該唔係唔愛你既,大部份男人都係唔細心

翡翠宮

係有時候兩公婆相處耐左唔多唔少都會有分別的, 可能佢都覺得姑勿論是否你有錯都係佢氹你先, 所以佢覺得今次要改變下先得呢 唔好唔開心啦可能係第一次你唔習慣啫慢慢就會習慣架啦

男爵府

咁你有無覺得佢眼尾"哨"下你呀...可能今次件事佢覺得自己係岩呢....所以咪無理由咩都就你嫁....男人梗係難落台啦.....你諗清楚件事先啦......

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4
del ... 2 3