跳至

首頁

尾頁

別墅

用緊邊款bb車??

因為我想問過部新既bb車(宜家果部係朋友俾既, 個位太低, 成日覺得bb o係街度食塵, 佢一去完街塊面就出紅點 ), 想問你地用開邊款 (brand & model no.)覺得好唔好, 我想買座位高d, 唔該晒!!!

公爵府

Re: 用緊邊款bb車??

我用緊果部都係屋企人用開, 好似係 campell (唔記得點串), 車身都幾高, 都 ok 架, 我係高頭大馬形媽咪, 你想買嬰兒車定士的車?

我都想買返部, 不過係士的車, 囝囝遲多 2 個月可以坐, 嬰兒車唔岩用.
[/url]

大宅

BK Milk勳章

combi..輕身d....

別墅

我都係用緊Combi, 不過覺得個位好窄, 我個囡再肥少少就坐得唔舒服架喇

我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

複式洋房

My baby use Combi TM359 , $15XX.
The width is narrow and the wheels are without anti-shock.
In my opinion, let me buy the stroller again, I will not buy this model.

別墅

我用combi最輕款(4.8kgs),而且前後推(我中意望住bb呀),$2880, 個位真係細的, 但就真係好輕.

別墅

我亞B用緊chicco.........幾好架.....好實凈......

請問乜野叫士的車??
Melissa在2011年3月2日出世 4.18kg
Nicholas在2005年4月22日出世 3.47kg

大宅

我阿囝都係用緊combi. 坐位真係較窄. 所以好似好焗促同唔通風. 但因為輕身, 所以自己出街推上推落較方便.

別墅

原來咁多人用combi, 但係我個囡都算肥, 如果個位窄就真係唔係咁好lu....

蝦蝦,
我諗住買又訓得又坐得果隻, 士的車係咪只可坐冇得訓??

公爵府

士的車好處係可以左右向中間摺埋, 我覺得慳位 d 同方便 d, 士的車都有可以訓架, 我個蝦仔又係好大隻, 好高大, 諗住揀岩款, 帶埋佢去坐坐先敢買, 而家架車仔已經好迫
[/url]

別墅

係呀, 一定要同埋bb去試車, 我諗緊好唔好o係bb展度買, 可以一次過睇晒咁多隻牌子, 但係我未去過呢類bb展, 你地知唔知會唔會有折扣? 定係去番荷花or吉之島用會員價買平d呢?? 好似要入場費又要過海, 如果係公價冇折我諗唔會去睇lu.....

公爵府

我都想知呀, 唔知有冇媽媽去過呢?

我o係荷花已經睇中一部, 但選擇唔太多, 如果去 bb 展又有折, 我都會去昅昅
[/url]

首頁

尾頁

跳至