跳至

首頁

尾頁

大宅

你地bb用什麼沐浴露洗白白

妳地BB會不會轉下用其他沐浴露洗白白,定係用死一隻品牌?

我一用完就心思思想同BB轉
1) QV WASH (初生時用)
2)Chicco (就快用完,下次唔知道用邊隻好...)
睇下妳地BB用什麼參考下

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 你地bb用什麼沐浴露洗白白

BB由出世到而家都係用Seba. :wink:

大宅

me too
YuYuMother 寫道:
BB由出世到而家都係用Seba. :wink:
[size=small]敏慧聰穎智無雙,</u>[size=small]澄心可證快樂嘗。</u>[size=small]鳴謝Joycelyn於二零零五年立夏為敏澄作詩</u> :-D

別墅

Very benginning used Johnson, but now use Seba.

大宅

好多bb用seba, 沖完涼bb好好味

大宅

妳地BB會不會轉下用其他沐浴露洗白白,定係用死一隻品牌?

我一用完就心思思想同BB轉
1) QV WASH
2) Chicco
3) seba

(睇下妳地BB用什麼參考下

子爵府

我bb出世到依家都用chicco

大宅

我剛剛買了seba 500ml $62

大宅

2019新春慶豚圓

Hi

My bb use MUSTELA.
太陽高照出抽中, 一鳴驚人萬雲從。 太極貴人天官賜, 乙兒樂透風中馳。 多謝Joycelyn 送給太一及太乙的詩

大宅

我 bb 用 'Johnson' Bedtime Bath (薰衣草味), 我嫌 Seba Med 乾了少少.

Joycelyn

伯爵府

點解bb bath完會好好味呀?? ?-( ?-(
係咪想講好香呀

SUKI_C 寫道:

大宅

m琳琳,

薳然由上星期五開始又係好似卓然咁, 要坐o係樹用雙手扶住個盤仔洗白白呀, 佢地大個仔大個女啦 ! 時間過得真係好快呀 ! 好感動耶 ! :-( :-( :-(

伯爵府

MySweetBB :
係呀,佢地真係大個仔大個女了,卓然依家成日都要坐,唔鐘意訓喺度,連bath都要坐,妳快d影低薳然坐喺度bath ga相啦,第時大個俾返佢地睇

大宅

琳琳,
我有影到呀, 拍埋video添呀 !
家陣若果我地要佢躺係樹沖涼呢, 隻豬仔就發皮氣, 無哂笑容, 係咁用雙手打水, 打到通地都係.
薳然又係鍾意坐坐或者轉身, 成日都唔停.

m琳琳 寫道:
MySweetBB :
係呀,佢地真係大個仔大個女了,卓然依家成日都要坐,唔鐘意訓喺度,連bath都要坐,妳快d影低薳然坐喺度bath ga相啦,第時大個俾返佢地睇

大宅

睛靈勳章

Little Lum Lum very benginning used Johnson, but now no use la. It was because he loss his hair very often after using Johnson.

Little Lum Lum very keen on bathing, when my mum prepare the water when he saw, he'll laugh. And he love to lay down just like sleep inside the water.
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

大宅

因為好想食0左bb

m琳琳 寫道:
係咪想講好香呀

[quote]
SUKI_C 寫道:
[/quote]

大宅

MySweetBB,

我梓君同妳薳然一樣大,我bb洗白白時未坐呀~~

MySweetBB 寫道:
m琳琳,

薳然由上星期五開始又係好似卓然咁, 要坐o係樹用雙手扶住個盤仔洗白白呀, 佢地大個仔大個女啦 ! 時間過得真係好快呀 ! 好感動耶 ! :-( :-( :-(

大宅

m琳琳 寫道:
係咪想講好香呀

[quote]
SUKI_C 寫道:
[/quote]

m琳琳:

係啦, Suki 更係想話香啦!

Seba Med 又真係幾香既.

Joycelyn

首頁

尾頁

跳至